image

10 juli was het dan zover, de YA middag bij Van Piere. Het was al een tijdje geleden aangekondigd en ik wilde gelijk komen, helemaal omdat Emmy een workshop tekenen deed. Officieel had ik me ingeschreven voor de Vlog workshop van Chinouk Thijssen en de taken workshop van Emmy, maar de dag ging toch even anders.

Bij binnenkomst was er een welkomst committee met een drankje klaar. Veel waren al vroeg aanwezig en ik ging eerst even kletsen met Emmy en Esther Walraven, de auteur van Daan en Nadia. Ik was een van de proeflezers van Esther’s eerste versie toen het nog Als de steen valt heette. Toen vond ik het al een tof boek met veel potentie, maar we hadden nog wat kanttekeningen. De nieuwe versie heb ik nog niet gelezen, maar deze heb ik op die dag gelijk gekocht en laten signeren.

image

Niet alleen was het een middag met workshops, maar er was ook een boekpresentatie van Vanessa Gerrits, de auteur van Tweedehands Vleugels. Ze had hem al in het Belgisch als ePub uitgegeven, maar nu was hij dan met kleine Nederlandse aanpassingen uitgegeven bij Dutch Venture Publishing. Door haar enthousiaste presentatie met fanart en leuke powerpoint, ben ik ook enorm enthousiast geworden over haar boek. Ik heb hem dan ook gelijk gehaald.

image

Hierna was het tijd voor de eerste ronde workshops. In plaats van bij de vlog workshop te gaan zitten ging ik bij de Q&A van Esther zitten. Ze vertelde over het tot stand komen van het boek, de hulp die ze heeft gekregen, haarzelf en haar nieuwe projecten. Ik vond het heel interessant om erbij te zitten en de vrouw achter dit aangrijpende verhaal te leren kennen.

image

Van Emmy’s workshop heb ik helaas geen plaatje, ik was namelijk te druk bezig met fanart maken voor mijn Supernatural/bloggers fanfiction.
Eerst moesten we nadenken wat we wilde gaan tekenen en dan schetsen zonder gum. Ik had een vri groot plaatje, dus ben ik kleine onderdelen gaan schetsen en heb ik mijn stiften uitgeprobeerd. Ik ben er nog niet helemaal Emmy, ik denk dat ik privé les nodig heb XD.

Als allerlaatst hadden we tijd om te ruilen en was er een giveaway. Hierbij heb ik Het laatste licht van Jen Minkman gewonnen en heb ik de hele Under the Never Sky met haar geruild. Ook ging ik naar huis met Winter.

Het was een gelaagde dag, voor herhaling vatbaar!

Liefs,
Melisa

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post