Evenementen in september waar ik naar uit kijk

photo-1464692805480-a69dfaafdb0d
Ik denk dat iedereen inmiddels wel doorheeft dat september echt bizar is qua evenementen. Het zijn er zóveel! Elk weekend kun je uit meerdere evenementen kiezen en meerdere buitenlandse auteurs doen dan ook ons kikkerlandje aan. Uiteraard laat ook ik alle festiviteiten niet aan mijn neus voorbij gaan. Naar welke evenementen ik ga?

Vrijdag 16 september
Aanstaande vrijdag begint het evenementenfeest voor mij. Die avond is namelijk het Yalbal waar ik met meerdere vriendinnen naartoe ga. Omdat ik de hele dag in touw ben (ik heb ook nog een scriptiegesprek en een interview) ga ik niet helemaal chique, maar je zult me zeker in een jurk vinden! Hoewel ik wel ongeveer weet wie er allemaal komen en wat er te doen is, laat ik me vooral gewoon lekker verrassen. ‘s Avonds slaap ik bij Melisa, want…

Zaterdag 17 september
… op zaterdag gaat het feest vrolijk door! Dan is namelijk vanaf 11 uur het YA weekender: Saturday (of hoe ze dat evenement ook noemen). In elk geval verwacht ik een leuke dag met een gevarieerd programma en workshops. Het evenement duurt officieel tot 15:00, maar ik weet nog niet of ik ook echt tot het einde doorga. Diezelfde middag heb ik namelijk nog een bloggersevenement met Cis Meijer. Ik denk dat ik zaterdag aan het einde van de middag helemaal brak ben van alle indrukken, haha.

Zaterdag 24 september
De festiviteiten gaan echter gewoon vrolijk door. Op zaterdag 23 september is er namelijk een exclusief evenement met Jenny Han – je weet wel, waarvoor je die blikjes moest zoeken. Zelf heb ik er geen gevonden (iets met een masterscriptie schrijven), maar die lieve Emmy gelukkig wel. En ik mag mee! Ik heb er ontzettend veel zin in (al weet ik er dus eigenlijk niks over, omdat ik als +1 meega, haha.)

Zondag 25 september
Ook zondag ben ik weer van de partij. Dan is namelijk Hapjes en Sapjes in Haarlem. Niet echt naast de deur, maar volgens mij wordt het wel héél leuk. Een hele fijne afsluiter van een geweldige maand. Een weekend later is het namelijk alweer oktober!

Naar welke evenementen ben jij allemaal van plan te gaan?

Liefs,

Thyrze

 

2 Comments on “Evenementen in september waar ik naar uit kijk”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *