Evenementen in september waar ik naar uit kijk

photo-1464692805480-a69dfaafdb0d
Ik denk dat iedereen inmiddels wel doorheeft dat september echt bizar is qua evenementen. Het zijn er zóveel! Elk weekend kun je uit meerdere evenementen kiezen en meerdere buitenlandse auteurs doen dan ook ons kikkerlandje aan. Uiteraard laat ook ik alle festiviteiten niet aan mijn neus voorbij gaan. Naar welke evenementen ik ga?

Vrijdag 16 september
Aanstaande vrijdag begint het evenementenfeest voor mij. Die avond is namelijk het Yalbal waar ik met meerdere vriendinnen naartoe ga. Omdat ik de hele dag in touw ben (ik heb ook nog een scriptiegesprek en een interview) ga ik niet helemaal chique, maar je zult me zeker in een jurk vinden! Hoewel ik wel ongeveer weet wie er allemaal komen en wat er te doen is, laat ik me vooral gewoon lekker verrassen. ‘s Avonds slaap ik bij Melisa, want…

Zaterdag 17 september
… op zaterdag gaat het feest vrolijk door! Dan is namelijk vanaf 11 uur het YA weekender: Saturday (of hoe ze dat evenement ook noemen). In elk geval verwacht ik een leuke dag met een gevarieerd programma en workshops. Het evenement duurt officieel tot 15:00, maar ik weet nog niet of ik ook echt tot het einde doorga. Diezelfde middag heb ik namelijk nog een bloggersevenement met Cis Meijer. Ik denk dat ik zaterdag aan het einde van de middag helemaal brak ben van alle indrukken, haha.

Zaterdag 24 september
De festiviteiten gaan echter gewoon vrolijk door. Op zaterdag 23 september is er namelijk een exclusief evenement met Jenny Han – je weet wel, waarvoor je die blikjes moest zoeken. Zelf heb ik er geen gevonden (iets met een masterscriptie schrijven), maar die lieve Emmy gelukkig wel. En ik mag mee! Ik heb er ontzettend veel zin in (al weet ik er dus eigenlijk niks over, omdat ik als +1 meega, haha.)

Zondag 25 september
Ook zondag ben ik weer van de partij. Dan is namelijk Hapjes en Sapjes in Haarlem. Niet echt naast de deur, maar volgens mij wordt het wel héél leuk. Een hele fijne afsluiter van een geweldige maand. Een weekend later is het namelijk alweer oktober!

Naar welke evenementen ben jij allemaal van plan te gaan?

Liefs,

Thyrze

 

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post