Boekpresentatie Hof van Doorns en Rozen


Best of YA (uitgeverij Van Goor) wilde voor de release van Hof van doorns en rozen iets bijzonders doen. Daarom werd een klein groepje bloggers samen met het Best of YA promoteam uitgenodigd om op zaterdag 27 februari naar kasteel De Haar in Haarzuilens te komen voor een feestelijke boekpresentatie. Ik was erbij!

Het weer was ons zaterdag gunstig gezind: het was weliswaar koud, maar er scheen een heerlijk zonnetje. Ik had er dan ook ontzettend zin in! Bij aankomst vergaapte ik me al direct aan het prachtige landgoed dat om kasteel De Haar ligt. Het is echt een prachtige omgeving. Ik voelde me direct een prinsesje. We werden verwacht in het Koetshuis, waar we uitgebreid lunchten: met broodjes, soep en jus d’orange (want dat klinkt in zo’n setting toch net wat leuker dan sinaasappelsap ;)). Het was echt heerlijk!

Na de lunch liepen we met z’n allen in de richting van het kasteel. Wat was het mooi! De Haar is echt een plaatje. We gingen het kasteel in, waar we een rondleiding zouden krijgen. Helaas mochten we binnen geen foto’s maken. Wel kan ik je vertellen dat het een echte aanrader is. De binnenkant van het kasteel is namelijk minstens zo bijzonder als de buitenkant: extravagante kamers vol prachtige meubels en gedetailleerd houtsnijwerk.

Na de rondleiding maakten we een groepsfoto met onze prachtige roze maskers – én het boek natuurlijk. Daarna maakten we nog een rondje om het kasteel heen. Ik waande me in een sprookje en zat meteen helemaal in de sfeer van het boek. Zelf heb ik Hof van doorns en rozen nog niet gelezen, maar volgens andere bloggers en medewerkers van de uitgeverij is het een geweldig boek. Na de magische sfeer van kasteel De Haar geproefd te hebben moet het met lezen ongetwijfeld goed komen!

groepklein3

Best of YA, ontzettend bedankt voor deze magische middag!

Liefs,

Thyrze

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post