Cover Reveal: Het (niet zo) coole leven van Carrie Pilby

Jeej! Deze week maakt uitgeverij HarperCollins Young Adult op een leuke wijze haar voorjaarstitels bekend, namelijk via blogs! Wij van Booknuts laten jullie graag kennis maken met Het (niet zo) coole leven van Carrie Pilby, inclusief de reveal van de cover! Hoe leuk is dat?!

lissner_caren_04Auteursbio
Caren Lissner, 32, besteedt al haar tijd aan het schrijven van fictie en satire. Tijdens haar studie had ze al een wekelijkse column en na haar afstuderen schreef ze een aantal humoristische essays voor de New York Times. Carrie Pilby, haar Young Adult-debuut, kreeg juichende recensies en is verfilmd met Bel Powley in de hoofdrol.

goodreads button

Synopsis
Het leven is hard als je een genie bent. Tot die conclusie komt Carrie Pilby nadat ze op belachelijk jonge leeftijd is afgestudeerd en nu in haar eentje in een appartementje in New York woont. Ze hoort er gewoon niet bij, en de enige persoon die ze regelmatig ziet, is haar therapeut.

Hij komt met een vijfstappenplan om haar te helpen de `positieve aspecten van sociale interactie’ te ontdekken. Carrie blijft veel liever thuis in haar bed liggen, maar besluit toch de uitdaging aan te gaan, hoewel ze nu al opziet tegen punt drie van de lijst: maak een afspraakje met een jongen die je ook echt leuk vindt…

Algemene info
ISBN: 978 94 027 2290 1
Verschijnt: 7 maart 2017
Prijs: € 15,00
Uitvoering: Paperback
Omvang: 368 pag.
Oorspronkelijke titel: Carrie Pilby
Vertaling: Valérie Janssen
Omslag: Harlequin/Véronique Cornelissen/Peter Verwey
ISBN e-book: 978 94 027 5198 7
Prijs e-book: € 9,99

Met liefde presenteren wij aan jullie: de cover!

Quotes
‘Hilarisch!’
– New York Times

‘Hoewel veel van het verhaal zich in Carries hoofd afspeelt, is het nergens saai, zelfs niet als ze over wiskunde nadenkt!’
– School Library Journal

‘Een charmante zoektocht naar geluk.’
– Booklist

En? Wat vinden jullie van de cover? Krijgen jullie al zin om dit boek te lezen?

Liefs,

Booknuts team

One Comment on “Cover Reveal: Het (niet zo) coole leven van Carrie Pilby”

  1. Oehh verhalen die zich in New York afspelen vind ik sowieso al erg leuk. Klinkt goed, ik ben enorm benieuwd naar deze. De cover slaat de spijker op z’n kop denk ik (als ik de synopsis lees).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *