Cover Reveal Amber Smoke – Kristen Cast

Hallo!

Een tijdje geleden hadden we een interview met P.C.Cast. Hierin vertelde zij ons dat Kristin bezig was met een nieuwe serie en vandaag hebben we de Cover reveal voor jullie!


BOOK & AUTHOR INFO:
Amber Smoke by Kristin Cast
(The Escaped #1)
Uitgeverij: Diversion Books
Datum van publicatie: 9 juni 2015
Genre: New Adult, Paranormal

Voor het leesgemak heb ik de samenvatting voor jullie vertaald 🙂

Synopsis:
De deur naar de gigantische New York Times Times bestselling HOUSE OF NIGHT serie is helaas gesloten, maar nu schopt Kristin een nieuwe deur open om haar miljoenen fans kennis te laten maken met haar nieuwste zinderende serie.

Er is een wereld die parallel loopt aan de onze, een wereld waarin de zielen van de verdoemde zijn gekooid, waar de Furies toezicht op ze houden, en waar ze een eeuwigheid spenderen in kwelling, een weerspiegeling van de chaos en verwoesting die ze creëerden toen ze leefden.

Iemand heeft die kooi geopend…

De ergste verschrikkingen zijn door barrière gebroken die onze wereld en die van hun scheidt. De Furies sturen een grootse, nog ongeteste strijder – hun enige zoon, Alek – om te proberen de zielen terug te brengen. Hij is jong en aantrekkelijk, eigenwijs en impulsief, en hij kan het niet alleen.

Eva is mooi en geliefd opgegroeid, maar omringt door geheimen. Eerst zal op haar gejaagd worden in een eeuwenoude vete dat haar leven zal bedreigen. Daarna wordt zij de jager.

Met de politie op de hielen en twee werelden op de rand van de afgrond, moeten Alek en Eva elkaar vinden, de omvang van hun krachten ontdekken en samenwerken om alles wat ze lief hebben te redden, inclusief elkaar. Kristin mixt elementen van mythologie met de duizelingwekkende vertelling die haar fans hebben verslonden in de HOUSE OF NIGHT serie. Ze creëert hiermee een betoverend en gepassioneerd verhaal dat zorgt voor een spannende nieuwe serie met een explosieve lading.

goodreads button

Pre-order:

Amazon button

B&N button

Amber Smoke on Kobo

Amber Smoke on Kobo

AUTHOR BIO:
Kristin Cast is een NY Times en USA Today bestselling auteur, ze werkte samen met haar moeder om de Young Adult House of night serie te schrijven. Ze heeft verhalen in bundels, editorial credits en een bloeiende t-shirt lijn. Het eerste boek in haar nieuwe serie komt uit op 9 juni 2015!

Author links:
Facebook
Website
Twitter
Goodreads

And now the moment you’ve been waiting for!!

Image and video hosting by TinyPic

Is hij niet prachtig! Ik kan niet wachten op deze nieuwe serie, I’m intrigued. Wat vinden jullie?

liefs,
Image and video hosting by TinyPic

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privĂ©school waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post