Cover Reveal Amber Smoke – Kristen Cast

Hallo!

Een tijdje geleden hadden we een interview met P.C.Cast. Hierin vertelde zij ons dat Kristin bezig was met een nieuwe serie en vandaag hebben we de Cover reveal voor jullie!


BOOK & AUTHOR INFO:
Amber Smoke by Kristin Cast
(The Escaped #1)
Uitgeverij: Diversion Books
Datum van publicatie: 9 juni 2015
Genre: New Adult, Paranormal

Voor het leesgemak heb ik de samenvatting voor jullie vertaald šŸ™‚

Synopsis:
De deur naar de gigantische New York Times Times bestselling HOUSE OF NIGHT serie is helaas gesloten, maar nu schopt Kristin een nieuwe deur open om haar miljoenen fans kennis te laten maken met haar nieuwste zinderendeĀ serie.

Er is een wereld die parallel loopt aan de onze, een wereld waarin de zielen van de verdoemde zijn gekooid, waarĀ de Furies toezicht op ze houden, en waar ze een eeuwigheid spenderen in kwelling, een weerspiegeling van de chaos en verwoesting die ze creĆ«erden toen ze leefden.

IemandĀ heeft die kooi geopend…

De ergste verschrikkingen zijn door barriĆØre gebroken die onze wereld en die van hun scheidt. De Furies sturen een grootse, nog ongeteste strijder – hun enige zoon, Alek – om te proberen de zielen terug te brengen. Hij is jong en aantrekkelijk, eigenwijs en impulsief, en hij kan het niet alleen.

Eva is mooi en geliefd opgegroeid, maar omringt door geheimen. Eerst zal op haar gejaagd worden in een eeuwenoude vete dat haar leven zal bedreigen. Daarna wordt zij de jager.

Met de politie op de hielen en twee werelden op de rand van de afgrond, moeten Alek en Eva elkaar vinden, de omvangĀ van hun krachten ontdekken en samenwerken om alles wat ze lief hebben te redden, inclusief elkaar. Kristin mixt elementen van mythologie met de duizelingwekkende vertelling die haar fans hebben verslonden in de HOUSE OF NIGHT serie. Ze creĆ«ert hiermeeĀ een betoverend en gepassioneerd verhaal dat zorgt voor een spannende nieuwe serie met een explosieve lading.

goodreads button

Pre-order:

Amazon button

B&N button

Amber Smoke on Kobo

Amber Smoke on Kobo

AUTHOR BIO:
Kristin Cast is een NY Times en USA Today bestselling auteur, ze werkte samen met haar moeder om de Young Adult House of night serie te schrijven. Ze heeft verhalen in bundels, editorial credits en een bloeiende t-shirt lijn. Het eerste boek in haar nieuwe serie komt uit op 9 juni 2015!

Author links:
Facebook
Website
Twitter
Goodreads

And now the moment you’ve been waiting for!!

Image and video hosting by TinyPic

Is hij niet prachtig! Ik kan niet wachten op deze nieuwe serie, I’m intrigued. Wat vinden jullie?

liefs,
Image and video hosting by TinyPic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *