Favoriete blogs

Melisa
Vandaag vond ik het een mooie dag om mijn favoriete blogs in het zonnetje te zetten! Ook al heb ik het erg druk in Londen met mijn studie probeer ik toch deze blogs te blijven volgen.

Infinitestories
image
Ik ben heel trots op onze Thyrze. Ik weet hoe druk ze het heeft en dan heeft ze ook nog zo’n prachtige blog erbij.

Zonenmaan
image
Emmy kan natuurlijk niet ontbreken van deze lijst. Haar recensies zijn altijd on point en haar andere blogjes vind ik ook altijd super tof.

Leesmee
image
Esmee heeft een hele mooie lijst waar precies in staat wat er per maand wordt uitgegeven. Ik ben altijd erg blij met deze lijst. Verder vind ik haar blog echt Esmee uitstralen.

Cinderellis
image
Liefde voor Ellis haar filmpjes en haar prachtige haar ;). Ik kijk niet veel Booktubes maar die van Ellis vind ik episch.

NerdyGeekyFanboy
image
Joost maakt me altijd blij met zijn reviews en Posts die niet veel andere hebben. Comiccon en manga’s zijn vooral favoriet.

AllTheFeels
image
Ik word gewoon erg blij van Eline. Zowel in het echte leven als op haar blog. Ze is heerlijk zichzelf en dat vind ik tof. Haar posts maken mij vaak aan het lachen.

ReviewsandRoses
image
Dit vind ik één van de pretty-ste blogs. Het is al een plaatje om naar te kijken. En daar door ook erg prettig te gebruiken en te lezen.

ZwartRaafje
image
Ook onze zuiderburen hebben leuke bloggers, Liesbet is altijd leuk bezig. Hebben jullie haar bloggersvriendenboek gezien? Haar Posts vind ik heerlijk om te lezen.

ThatBlondeWoman
image
Katja haar reisblogs laten me verlangen naar geld, zodat ik mee kan en ook leuke tripjes kan maken. Oké ik woon in Londen maar toch! Ik ben nog nooit naar Berlijn geweest.

TheBookReview
image
Vivian heeft een hele interessante kijk op dingen en is ook zeker niet bang om die te laten blijken. Ook vind ik haar foto’s zo leuk 😀

Welke blogs volgen jullie? En welke moet ik ook gaan volgen?

Liefs,
Melisa

Tagged

7 Comments on “Favoriete blogs”

  1. Je doet me zowel stralen als blozen. Zo leuk om te ontdekken dat ik tussen al die leuke boekenblogs mag staan. Ik vermoed dat we grotendeels dezelfde bloggers volgen maar misschien ken je deze nog niet:
    Boekboetiek, Verbeelding, Confession of a Booknerd, Boek in Wonderland.

    Ik probeerde het eerder al met de url’s erbij maar toen kreeg ik meteen een foutmelding omdat het op spam leek. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *