Celebrate Books Box

Celebrate Books
Misschien heb je het op social media al voorbij zien komen, misschien heb je er zelfs al één besteld: de Celebrate Books Box! De allereerste Nederlandse Young Adult-Boekbox. Wij zijn super enthousiast!

Een box die eens in de zoveel tijd bij je bezorgd wordt, met daarin een nieuw boek én meerdere boekgerelateerde goodies. In Amerika is het een enorme hype, maar de verzendkosten zijn vaak even hoog als de box zelf, waardoor het feest voor ons helaas niet doorging. Super jammer natuurlijk! Dat vond Celebrate Books nou ook. Daarom wordt in april de allereerste boekbox gelanceerd, met daarin een een recent verschenen Nederlandstalige Young Adult titel én drie tot vijf goodies. Denk hierbij aan een boekenlegger, notitieboekje, poster of sieraad.

Elke Celebrate Books Box heeft een thema. Het thema van de allereerste boekbox is fandom. Wij zijn al druk aan het speculeren over de titel die in de allereerste box zal zitten en we denken zelfs als dat we het weten! Deze eerste box verschijnt dus al in april. De tweede box staat gepland voor september en de derde zal in de feestmaand verkrijgbaar zijn.

Heb jij de box nog niet besteld? Doe dat dan snel! Meer dan 75% is namelijk al verkocht. Bestellen kan via www.celebratebooks.nl. Een box kost € 29,95 inclusief verzendkosten.

Wij kunnen niet wachten tot de box bij ons op de mat ligt (of nou ja, bezorgd wordt ;))!

Liefs,

Image and video hosting by TinyPic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *