#Boektober en Fantasymaand update

14344163_1221041894608272_1647258876933762164_nIn oktober dienden twee challenges zich aan: #Boektober, dat lezers uitdaagt net iets meer te lezen dan normaal én Fantasymaand, waarin Emmy ons uitdaagde fantasyboeken te lezen. Hoewel we allang over de helft van oktober zijn, vond ik het toch leuk om even een ‘tussentijdse’ update te geven. Hoe staat het met mijn gelezen boeken in oktober?

Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet echt veel meer boeken lees dan ik normaal gesproken doe. Daarbij heb ik tot nu toe twee manuscripten gelezen, die ik niet zo goed mee kan tellen. Naast die manuscripten las ik tot nu toe zes boeken. Momenteel ben ik in mijn zevende boek bezig.

picmonkey-image1

M.G. Reyes – Losgelaten
Als eerste las ik deze contemporary. Een fijn boek over 6 jongeren die zich laten ontvoogden en met elkaar in één huis gaan wonen. Ze kennen elkaar echter amper en hebben allemaal zo hun eigen geheimen: een contemporary vol intriges en geheimen dus!

Abbi Glines – Als je weer terug bent
De tweede van deze maand was ook een contemporary. Vooralsnog deed ik het wat betreft de fantasymaand niet echt goed. Mijn recensie van dit elfde deel van de Rosemary Beach serie staat al online.

Leigh Bardugo – Six of Crows
Jaa, de eerste die ik onder fantasy kan scharen! En wat voor eentje. Dit boek valt in de categorie ‘waarom-heb-ik-dit-niet-eerder-gelezen?’ Ik vond het echt een ontzettend goed boek, vol avontuur, spanning en (breekbare) vriendschappen over een onmogelijke heist. Een aanrader!

picmonkey-image

Jonah Lisa Dyer – Het balseizoen
En toen gleed ik toch weer af naar de contemporary. Wél een hele leuke contemporary, overigens. Ik was ontzettend benieuwd naar dit boek, dus toen het binnen kwam kon ik het gewoonweg niet weerstaan. En ik ben niet teleurgesteld, want Het balseizoen is een ontzettend grappig boek met een herkenbare hoofdpersoon.

Sarah J. Maas – Throne of Glass
Throne of Glass herlas ik omdat het al ruim twee jaar geleden is dat ik het voor het eerst las. Ik durfde daarom niet direct in Crown of Midnight te beginnen, bang dat ik details zou missen. Ik ben er overigens totaal niet rouwig om want ik vond het weer fantastisch.

Sarah J. Maas – Crown of Midnight
Dat ik direct doorging in het vervolg, is dan ook geen verrassing. En wauw, wat heeft Sarah J. Maas me weer van mijn sokken weten te blazen. Wat een spanning en een onthullingen en een climax op het einde!

Currently reading…
Ja, nu moet ik toch weer bekennen dat ik in een contemporary begonnen ben. Ik ben op dit moment namelijk P.S. Ik hou nog steeds van je van Jenny Han aan het lezen. Tot nu toe heerlijk zoet en schattig. Ik verwacht dat ik dit boek snel uit zal hebben, dus daarna gaan we weer verder in een nieuwe fantasy ;).

Welke boeken las jij al deze maand?

Liefs,

Image and video hosting by TinyPic

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post