Boeken die mee gaan naar London

MelisaBijna is het zo ver! Over precies een week vertrek ik naar London. Helaas ga ik dit keer met het vliegtuig in plaats van met de auto, dus heb ik even moeten afwegen welke boeken ik mee ga nemen van mijn mega tbr.

image Deze heb ik vorige maand binnen gekregen en ik ben er wel in begonnen, maar door alle verhuizingen heb ik hem niet af kunnen krijgen. Ik denk dat ik deze begin in het vliegtuig. Wel zo toepasselijk.

image
Deze heb ik voor mijn verjaardag gekregen. Ik ben echt fan van alles Morgan Matson! Ook deze ben ik begonnen, maar nog niet uitgelezen. Ach, meer te doen in de UK.

imageDeze zat natuurlijk in de epische bookbox van Blossom Books. Ik ben groot fan van de Shatter me serie, dus ik ben heel benieuwd wat ik hier van vind.

image
Deze heb ik van Esmee gekregen on te reviewen, ik weet niet wat ik ervan moet verwachten, maar dat komt wel goed!

imageOok deze kreeg ik van Esmee. Ik vond de kleuren van de cover heel uitnodigend en ik houd van romance boeken.

imageStealing Snow heb ik gewonnen bij YALC en is ook nog niet uit. Ik vind hem wel echt tof!

image Deze cover vond ik zo mooi dat ik hem niet kon laten liggen! De achterkant. Intrigeerde mij ook enorm.

image
Deze kreeg ik, maar hij leek mij best tof! Hij is iets donkerder dan de gemiddelde boeken die ik lees, maar is wel leuk voor de verandering.

image
Dit is ook een gevalletje ‘De cover was tof, dus ik kon hem niet laten liggen.’ En die titel sprak mij enorm aan. I mean, come on, an invisible library? Kom maar op!

image
Thyrze heeft mij overgehaald op YALC om deze te kopen. Ik vind de cover en de samenvatting spannend.

Dit is het laatste boek die ik gewonnen heb op YALC. Hiervoor moesten Emmy en ik een cheerleader dansje doen. Haha het was fantastisch.

11 boeken staan nu op mijn lijstje om mee te gaan. Maar als ik er deze week een paar niet uit krijg wil ik er meer meenemen. Mocht het nou allemaal niet passen.

Welke boeken kan ik niet missen volgens jullie? Welke moeten echt mee?

Liefs,
Melisa

One Comment on “Boeken die mee gaan naar London”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *