Tijd voor iets anders: Monica

Monica

Vandaag even geen Get to know me post, maar wel een ander persoonlijk berichtje van Monica. Vandaag neem ik namelijk afscheid van Booknuts. Na ruim anderhalf jaar met plezier hier geblogd te hebben, komt vandaag mijn laatste post online.

Dit was voor mij geen makkelijke beslissing. Ik vind het bloggen en alles wat er bij komt kijken namelijk erg leuk, maar het is nu even tijd voor andere dingen in mijn leven.

De periode van 2015-2016 is een tijd geweest waarin er voor mij veel gebeurd is: ik ben begonnen met een nieuwe opleiding, verhuisd, Booknuts opgericht, een nieuwe bijbaan gevonden, lid geworden van verenigingen, en weer begonnen met sporten. Allemaal dingen waar ik altijd heel veel plezier in heb gehad. Eind 2015 ging het echter wat minder: ik merkte dat ik té veel wilde doen. Ik vond het allemaal zo leuk dat ik eigenlijk te veel hooi op mijn vork genomen had en het steeds moeilijker vond om alle balletjes omhoog te houden en overal tijd voor vrij te maken. Dus besloot ik wat gas terug te nemen en met een aantal dingen te stoppen.

Uiteindelijk heb ik dus ook deze knoop doorgehakt en heb ik besloten te stoppen bij Booknuts. Hoewel ik nog steeds graag lees en met boeken bezig ben, merkte ik gewoon dat het voor mij steeds moeilijker werd om er tijd aan te besteden. Het begon te voelen als ‘moeten’, en niet meer als ‘willen’. Of dit het definitieve einde is voor mij als (boek)blogger weet ik nog niet, maar voorlopig in ieder geval wel. Ik moet nu gewoon even een stapje terugnemen en wat tijd voor mezelf hebben.

Ik ben heel dankbaar voor dit avontuur wat ik in 2015 met Melisa, Thyrze, Daphne en Linde begonnen ben, voor alle leuke contacten, en voor alle leuke dingen die we in die tijd hebben mogen meemaken!

Once a Booknut, always a Booknut.

Liefs,

Monica

3 Comments on “Tijd voor iets anders: Monica”

  1. Ah ik ga je artikelen missen Monica! Maar als het inderdaad een ‘moetje’ voor je werd, is dit misschien inderdaad de juiste beslissing. Hopelijk zullen we elkaar wel af en toe nog eens zien!

  2. Oei, als het bloggen zo voor je begint aan te voelen is dit uiteraard de beste beslissing. Hopelijk vind je snel weer wat rust nu je wat extra gas terugneemt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *