Get to know me: Thyrze

Thyrze
Een nieuwe zondag, een nieuwe Get to know me post! En vandaag ben ik aan de beurt. Ik wilde niet beginnen met dingen die ik náást bloggen doe, maar juist beginnen mét bloggen – en dan met name met recensies schrijven.

Het begin
Mijn boekenavontuur is eigenlijk begonnen in november 2013. Daarvoor las ik al wel veel, maar deed ik er nog niet echt iets mee. November 2013 was echter de start van het Best of YA Promoteam 2014. Skip forward to eind 2014. Ons Promoteam-jaar liep ten einde en ik had een geweldig jaar vol boekige activiteiten achter de rug. Ook ontmoette ik meerdere boekbloggers. Het idee van een eigen boekenblog trok ontzettend aan, maar ik durfde het niet zo goed in mijn eentje. Daarom ben ik samen met Melisa, Daphne, Monica, Linde Booknuts begonnen. Zo kon ik bloggen, maar voelde het net iets veiliger dan alleen. Een wereld ging voor me open!

logoInfinite Stories
Eind 2015 begon het toch te kriebelen. Met de meiden bloggen vond ik ontzettend leuk, maar ik merkte dat ik meer wilde. Dat ik toe was aan mijn eigen plekje op het web. Ik besloot dat 2016 mijn jaar zou worden en ben op 1 januari begonnen met mijn eigen boekenblog: Infinite Stories. Naast Booknuts uiteraard, want zoals je kunt zien ben hier nog steeds ;). Infinite Stories is echt mijn kindje geworden, mijn plekje op het web waar ik ontzettend trots op ben. Ik merk dat het héél anders is dan met een groep bloggen. Je hebt alle keuzes zelf in de hand, maar je moet natuurlijk ook alles zelf doen. Op dit moment groei ik langzaam, maar eigenlijk vind ik dat niet eens zo heel belangrijk. Ik vind het vooral heel leuk om mijn eigen plekje te hebben! Al zal ik bekennen: ik ben als een kind zo blij met elke nieuwe volger en elke kans die ik krijg (serieus, je zou me eens moeten zien bij een nieuwe volger of een leuk mailtje, haha).

Andere recensies
Even een rewind naar 2014 (zoals je merkt ben ik lekker chronologisch bezig vandaag – not). Een maand voordat we startten met Booknuts begon het recensie schrijven namelijk al te kriebelen. Ik had het tijdens mijn Promojaar al meerdere malen mogen doen en ik bleek het ontzettend leuk te vinden om mijn mening over een boek te delen. Toen Chicklit een oproepje plaatsten dat ze nieuwe recensenten zochten, meldde ik me dan ook direct aan. Vanaf december 2014 maak ik onderdeel uit van het recensententeam. Ik vind het vooral leuk dat ik op deze manier kennis kan maken met boeken die ik zelf waarschijnlijk nooit gekocht zou hebben – of die niet binnen het genre van mijn eigen blogs passen. Al moet ik bekennen dat ik toch voornamelijk naar YA, NA of Fantasy neig ;).

Je kunt dus wel stellen dat mijn leven behoorlijk in het teken van boeken lezen en recensies schrijven staat! Het is soms behoorlijk druk, want ik loop daarnaast ook nog stage, – maar daarover in een volgende post meer – ben bezig met mijn masterscriptie en heb natuurlijk ook nog een sociaal leven. Ik vind het echter ontzettend leuk om te doen, en dat is naar mijn mening waar het om gaat! Ik zou het dan ook ontzettend leuk vinden als jullie eens een kijkje willen nemen op Infinite Stories.

Wat is jullie grootste (en meest tijdrovende ;)) hobby?

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post