Get to know me: dingen die Monica naast het bloggen doet


Vandaag geen 1000 vragen-post, maar iets anders. Wij willen jullie graag laten kennismaken met de meiden achter de blog, en daarom beginnen we vandaag met ‘Get to know me’. Vandaag ben ik, Monica, als eerst aan het woord. Jullie kennen me misschien als blogger, maar naast het bloggen (en het lezen natuurlijk) zijn er nog veel andere dingen die ik graag doe in mijn vrije tijd.

 

Muziek maken
In eerdere posts heb ik al wel eens genoemd dat ik graag muziek maak. Ik zing, speel gitaar, en kan ook een klein beetje pingelen op een piano. De laatste paar jaar ben ik voornamelijk bezig met het schrijven van eigen materiaal, maar tussendoor speel ik ook wel eens covers. Een paar jaar terug heb ik ook veel optredens gedaan, maar dat is er in de laatste paar jaar – sinds ik weer ben begonnen met studeren – helaas een beetje bij in geschoten.

Zomerfeesten

Tekenen
Dit is iets wat misschien niet veel mensen van mij weten, maar ik teken heel graag! Op de middelbare school was tekenen ook een van mijn favoriete vakken. Ik durf alleen mijn tekeningen (en schilderijen) nooit met andere mensen te delen, want ik ben van mening dat ik het (nog) helemaal niet zo goed kan. Ondanks dat is het wel iets wat ik erg leuk en ontspannend vind.

Spelletjes
Ik ben écht een spelletjesmens. Zowel op de computer als aan tafel. Het is voor mij oprecht een van de leukste dingen om te doen in een gezelschap. Online speel ik onder andere League of Legends, maar mijn favoriete gezelschapsspellen zijn Halli Galli, Category, Ticket to Ride en Cards Against Humanity.

Paardrijden
Een van mijn oudste hobby’s – op lezen na dan – is paardrijden. Hier ben ik mee begonnen toen ik tien jaar oud was. Ik zat toen bij een scoutinggroep die ook een speltak hadden die gericht was op paardrijden: de ruitergidsen. Inmiddels zijn we veertien jaar verder en rijd ik nog steeds, maar nu bij een studentenvereniging.

Milly

Schrijven
In November en April hebben jullie mijn posts over mijn deelname aan NaNoWriMo kunnen lezen, maar ook buiten NaNoWriMo ben ik veel met schrijven bezig. Momenteel ben ik eigenlijk met vier verschillende projecten tegelijkertijd bezig, ook al wil dat – zo allemaal door elkaar – nog niet echt vlotten. Het lijkt me heel gaaf om later nog iets van mijn eigen werk uit te geven.

Wat doe jij graag in je vrije tijd?

Liefs,
Monica

6 Comments on “Get to know me: dingen die Monica naast het bloggen doet”

  1. Echt leuk om jullie via deze blogposts beter te leren kennen. Zelf speel ik graag Ticket to Ride. Online spelen doe ik dan weer niet. Naast lezen en bloggen hou ik me vooral bezig met knutselen en af en toe series kijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *