Get to know me: dingen die Monica naast het bloggen doet


Vandaag geen 1000 vragen-post, maar iets anders. Wij willen jullie graag laten kennismaken met de meiden achter de blog, en daarom beginnen we vandaag met ‘Get to know me’. Vandaag ben ik, Monica, als eerst aan het woord. Jullie kennen me misschien als blogger, maar naast het bloggen (en het lezen natuurlijk) zijn er nog veel andere dingen die ik graag doe in mijn vrije tijd.

 

Muziek maken
In eerdere posts heb ik al wel eens genoemd dat ik graag muziek maak. Ik zing, speel gitaar, en kan ook een klein beetje pingelen op een piano. De laatste paar jaar ben ik voornamelijk bezig met het schrijven van eigen materiaal, maar tussendoor speel ik ook wel eens covers. Een paar jaar terug heb ik ook veel optredens gedaan, maar dat is er in de laatste paar jaar – sinds ik weer ben begonnen met studeren – helaas een beetje bij in geschoten.

Zomerfeesten

Tekenen
Dit is iets wat misschien niet veel mensen van mij weten, maar ik teken heel graag! Op de middelbare school was tekenen ook een van mijn favoriete vakken. Ik durf alleen mijn tekeningen (en schilderijen) nooit met andere mensen te delen, want ik ben van mening dat ik het (nog) helemaal niet zo goed kan. Ondanks dat is het wel iets wat ik erg leuk en ontspannend vind.

Spelletjes
Ik ben écht een spelletjesmens. Zowel op de computer als aan tafel. Het is voor mij oprecht een van de leukste dingen om te doen in een gezelschap. Online speel ik onder andere League of Legends, maar mijn favoriete gezelschapsspellen zijn Halli Galli, Category, Ticket to Ride en Cards Against Humanity.

Paardrijden
Een van mijn oudste hobby’s – op lezen na dan – is paardrijden. Hier ben ik mee begonnen toen ik tien jaar oud was. Ik zat toen bij een scoutinggroep die ook een speltak hadden die gericht was op paardrijden: de ruitergidsen. Inmiddels zijn we veertien jaar verder en rijd ik nog steeds, maar nu bij een studentenvereniging.

Milly

Schrijven
In November en April hebben jullie mijn posts over mijn deelname aan NaNoWriMo kunnen lezen, maar ook buiten NaNoWriMo ben ik veel met schrijven bezig. Momenteel ben ik eigenlijk met vier verschillende projecten tegelijkertijd bezig, ook al wil dat – zo allemaal door elkaar – nog niet echt vlotten. Het lijkt me heel gaaf om later nog iets van mijn eigen werk uit te geven.

Wat doe jij graag in je vrije tijd?

Liefs,
Monica

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post