Get to know me: Daphne

Het is weer zondag, wat betekent dat er een nieuwe Get To Know Me-post verschijnt. Vandaag is het mijn beurt om jullie kennis met mij te laten maken. Ben je benieuwd wat ik naast bloggen en lezen leuk vind om te doen? Lees dan verder!

Voetballen
Desondanks ik geen wedstrijden meer kan spelen vanwege mijn knieblessure, is en blijft voetbal een van mijn favoriete hobby’s. Ik voetbal al sinds dat ik 10 ben, maar heb vorig jaar een knieblessure opgelopen. Ik kon helaas geen wedstrijden meer spelen, en daar zit ik nog steeds heel erg mee. Na een lange tijd bij de fysio te hebben gelopen, is mijn knie wel veel beter geworden. Het probleem is alleen dat ik geen wedstrijden meer dúrf te spelen. Af en toe een balletje trappen lukt me gelukkig nog wel. Vaak zoek ik samen met mijn vriend een grasveldje op, en dan gaan we samen een potje voetballen. The perfect date. Naast voetballen zelf, vind ik het ook leuk om het te kijken. Echt, echt leuk. Niet alleen naar de Nederlandse competitie, maar ook naar de Engelse. Mijn favoriete club is en blijft Feyenoord, al zo lang als ik me kan herinneren.Image and video hosting by TinyPic Verschillende medailles die ik op toernooien heb gewonnen.

Make-up filmpjes kijken
Ik vind het leuk om mezelf op te maken, maar verder dan de basics kom ik niet. Ik probeer soms wel wat speciaals te doen met mijn make-up, alleen wil het me echt niet lukken. Juist daarom vind ik het leuk om make-up filmpjes te kijken op Youtube. Van contouren tot blenden, van de ogen tot aan de lippen. Ik vind het zo knap hoe sommigen dat kunnen! Het liefst kijk ik naar Michelle Phan; haar volg ik echt al jarenlang.

Wandelen
Wandelen is ook een van mijn favoriete bezigheden. Sinds mijn knieblessure ben pas ik echt van wandelen gaan houden. Het was de enige buitenactiviteit die mijn knie aankon. Echter ben ik, ook nadat mijn knie is hersteld, blijven wandelen. Ik probeer het, ook ‘s winters, zo veel mogelijk te doen. Maar echt, de afgelopen dagen was het wandelen zo lekker! De heerlijke zon die op me schijnt, de geur van bloemetjes en het fijne uitzicht van de omgeving. Ik woon namelijk aan de rand van het stadje, tegen andere dorpjes aan. Ik wandel dus erg makkelijk naar die andere dorpjes toe.

Nagels lakken
Het lakken van mijn nagels is echt een van mijn lievelingsbezigheden. Ik word erg rustig van het lakken van mijn nagels – behalve wanneer ik ze verpest, natuurlijk. Als ik mijn hoofd leeg wil maken en ik heb even geen zin om te lezen (I’m sorry…), dan pak ik een leuk kleurtje erbij en ga ik aan de slag.Image and video hosting by TinyPic Een deel van mijn nagellakjes.

Koken/bakken
Tot slot vind ik het heel erg leuk om te koken of om te bakken. Ik woon nog thuis, dus ik eet vrijwel altijd wat ik voorgeschoteld krijg. Maar wanneer mijn ouders, of de ouders van mijn vriend, niet thuis zijn, ben ik degene die kook. Ik probeer altijd wel wat nieuws te maken. Dat is dan best spannend, want de eerste keer weet je nooit of het gaat lukken of dat het lekker is. Gelukkig lukt het meestal wel! Ook vind ik bakken erg leuk. Koekjes, cupcakes of (hartige) taartjes. Hmmmm!

Wat vinden jullie van mijn uiteenlopende hobby’s?

Liefs,

Daphne

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post