Een Nieuw jaar en Nieuwe Blog!

Hallo!

Allereerst nog een gelukkig nieuwjaar! Wij hopen dat jullie jaar geweldig gaat worden gevuld met allemaal boeken. Dit jaar begint voor ons goed met onze eigen boekenblog: Booknuts!

Wij zijn 5 meiden die elkaar leerden kennen doordat wij waren gekozen als ambassadeurs voor het 2014 Best of YA Promoteam van de uitgeverij Unieboek | Het Spectrum.

Laten we ons even voorstellen!

Ik ben Linde, een 20 jaar oude boeknerd. Op dit moment ben ik een vierdejaars student Grafische Vormgeving in Amsterdam. Naast lezen en muziek is grafische vormgeving een passie van mij en daar hoop ik in de toekomst mijn brood mee te kunnen verdienen/boeken mee te kunnen kopen. Het liefst lees ik boeken uit het Young Adult genre: dystopia, contemporary  en fantasy maar er gaat zo nu en dan wel eens een thriller of roman doorheen. Tevens lees ik boeken graag in het Engels, behalve als het echt in het Nederlands is geschreven. Een paar van mijn favoriete schrijvers zijn: John Green, Rainbow Rowell, Veronica Roth, Cassandra Clare, Ransom Riggs en Maggie Stiefvater.

Hoi! Ik ben Monica. Ik ben 22 jaar en ik studeer Engelse Taal en Cultuur aan de Universiteit in Utrecht. Een van de dingen die ik in mijn vrije tijd graag doe – naast muziek maken, gamen en zelf verhalen schrijven – is lezen. Daarom vond ik het ook leuk om hier meer mee te gaan doen. In 2014 was ik een van de leden van het best of YA promoteam van uitgeverij Van Goor. In 2015 ben ik een van de boekbloggers van Booknuts!

See you soon!

Monica.

Mijn naam is Thyrze. Ik ben inmiddels 21 jaar oud en doe op dit moment de master Schrijven en Vertalen aan de VU. Al sinds ik mijn eerste letters leerde lezen ben ik verknocht geraakt aan lezen en teksten. Van kleins af aan wil ik daarom het liefst iets met tekst doen. Een concreet plan heb ik nog steeds niet, maar dat het te maken gaat hebben met taal en tekst, dat is zeker. Mijn boekenkasten staan vol met Young Adults en af en toe een Chicklit of Roman. Nederlands of Engels, dat maakt me niets uit, zolang ik het maar lezen kan ;).

Hey allemaal! Mijn naam is Daphne en ik ben nu 19 jaar oud. Ik zit op dit moment in het derde jaar van de opleiding Bedrijfskunde MER in Den Bosch. Mijn grootste hobby is natuurlijk lezen! Hiernaast zit ik al 8 jaar op voetbal (ja, echt!), wat ik ook met heel veel plezier doe. Toen ik in 2013 te horen kreeg dat ik in het Best of YA Promoteam van uitgeverij Unieboek | Het Spectrum zat, kon mijn geluk niet meer op. Ik lees veelal Young Adult, maar Chicklits of Romans vind ik ook erg leuk. Het liefst lees ik in het Nederlands, omdat dat sneller gaat dan in het Engels.

liefs, Daphne

Hi! Mijn naam is Melisa, ik ben 22 jaar en inmiddels afgestudeerd als Docent Engels aan de HvA en de University of Wolverhampton. Ik wil waarschijnlijk nog verder studeren als vertaler. Vroeger waren boeken niet echt mijn ding. Ik namelijk moeite met lezen, maar met de komst van Harry Potter veranderde dat. Tegenwoordig staat mijn goodreads goal op 100. Ik lees veel YA, maar af en toe hou ik ook van een goede Thriller of een mooie Chicklit, bijna alles gaat in het Engels bij mij ;). 2014 was een geweldig jaar als ambassadeur en ik hoop dat we nog veel mooie boek gerelateerde dingen mogen meemaken dit jaar, en jullie daar natuurlijk over vertellen.

Maandag komt onze eerste review online van Monica! Verder posten we 2 tot 4 keer per week. Buiten reviews van boeken zijn dat reviews over films van boeken, theater stukken van boeken, interviews met auteurs, reisverslagen, Book Challenges, en nog veel meer!

Als je nog vragen hebt, stel ze gerust!

See you then!

De meiden van Booknuts~

 

Follow my blog with Bloglovin

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post