Een Nieuw jaar en Nieuwe Blog!

Hallo!

Allereerst nog een gelukkig nieuwjaar! Wij hopen dat jullie jaar geweldig gaat worden gevuld met allemaal boeken. Dit jaar begint voor ons goed met onze eigen boekenblog: Booknuts!

Wij zijn 5 meiden die elkaar leerden kennen doordat wij waren gekozen als ambassadeurs voor het 2014 Best of YA Promoteam van de uitgeverij Unieboek | Het Spectrum.

Laten we ons even voorstellen!

Ik ben Linde, een 20 jaar oude boeknerd. Op dit moment ben ik een vierdejaars student Grafische Vormgeving in Amsterdam. Naast lezen en muziek is grafische vormgeving een passie van mij en daar hoop ik in de toekomst mijn brood mee te kunnen verdienen/boeken mee te kunnen kopen. Het liefst lees ik boeken uit het Young Adult genre: dystopia, contemporary  en fantasy maar er gaat zo nu en dan wel eens een thriller of roman doorheen. Tevens lees ik boeken graag in het Engels, behalve als het echt in het Nederlands is geschreven. Een paar van mijn favoriete schrijvers zijn: John Green, Rainbow Rowell, Veronica Roth, Cassandra Clare, Ransom Riggs en Maggie Stiefvater.

Hoi! Ik ben Monica. Ik ben 22 jaar en ik studeer Engelse Taal en Cultuur aan de Universiteit in Utrecht. Een van de dingen die ik in mijn vrije tijd graag doe – naast muziek maken, gamen en zelf verhalen schrijven – is lezen. Daarom vond ik het ook leuk om hier meer mee te gaan doen. In 2014 was ik een van de leden van het best of YA promoteam van uitgeverij Van Goor. In 2015 ben ik een van de boekbloggers van Booknuts!

See you soon!

Monica.

Mijn naam is Thyrze. Ik ben inmiddels 21 jaar oud en doe op dit moment de master Schrijven en Vertalen aan de VU. Al sinds ik mijn eerste letters leerde lezen ben ik verknocht geraakt aan lezen en teksten. Van kleins af aan wil ik daarom het liefst iets met tekst doen. Een concreet plan heb ik nog steeds niet, maar dat het te maken gaat hebben met taal en tekst, dat is zeker. Mijn boekenkasten staan vol met Young Adults en af en toe een Chicklit of Roman. Nederlands of Engels, dat maakt me niets uit, zolang ik het maar lezen kan ;).

Hey allemaal! Mijn naam is Daphne en ik ben nu 19 jaar oud. Ik zit op dit moment in het derde jaar van de opleiding Bedrijfskunde MER in Den Bosch. Mijn grootste hobby is natuurlijk lezen! Hiernaast zit ik al 8 jaar op voetbal (ja, echt!), wat ik ook met heel veel plezier doe. Toen ik in 2013 te horen kreeg dat ik in het Best of YA Promoteam van uitgeverij Unieboek | Het Spectrum zat, kon mijn geluk niet meer op. Ik lees veelal Young Adult, maar Chicklits of Romans vind ik ook erg leuk. Het liefst lees ik in het Nederlands, omdat dat sneller gaat dan in het Engels.

liefs, Daphne

Hi! Mijn naam is Melisa, ik ben 22 jaar en inmiddels afgestudeerd als Docent Engels aan de HvA en de University of Wolverhampton. Ik wil waarschijnlijk nog verder studeren als vertaler. Vroeger waren boeken niet echt mijn ding. Ik namelijk moeite met lezen, maar met de komst van Harry Potter veranderde dat. Tegenwoordig staat mijn goodreads goal op 100. Ik lees veel YA, maar af en toe hou ik ook van een goede Thriller of een mooie Chicklit, bijna alles gaat in het Engels bij mij ;). 2014 was een geweldig jaar als ambassadeur en ik hoop dat we nog veel mooie boek gerelateerde dingen mogen meemaken dit jaar, en jullie daar natuurlijk over vertellen.

Maandag komt onze eerste review online van Monica! Verder posten we 2 tot 4 keer per week. Buiten reviews van boeken zijn dat reviews over films van boeken, theater stukken van boeken, interviews met auteurs, reisverslagen, Book Challenges, en nog veel meer!

Als je nog vragen hebt, stel ze gerust!

See you then!

De meiden van Booknuts~

 

Follow my blog with Bloglovin

3 Comments on “Een Nieuw jaar en Nieuwe Blog!”

  1. Wat leuk om zo het nieuwe jaar te beginnen. Melissa heb ik al eens kunnen ontmoeten dankzij de Bloggerslunch met Holly Black en Cassandra Clare. Dankzij jullie blog leer ik binnenkort de andere blogsters ongetwijfeld ook kennen. Veel succes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *