Doei Booknuts!

Linde fotoJep, jullie lezen het goed!
Ik, Linde, neem vandaag afscheid van het Booknuts-team en jullie lezers!

Bijna 1,5 geleden begon mijn Booknuts avontuur maar twee maanden later ook mijn ondernemers avontuur! Ik begon mijn eigen grafisch ontwerp bedrijfje; Design by Lili en nu is helaas het moment aangebroken dat ik mijn hobby – lezen, bloggen – en mijn werk moeilijk met elkaar kan combineren.

Dat is aan de ene kant een goed punt; ik heb het ontzettend druk en mijn bedrijfje loopt goed. Maar aan de andere kant is het jammer, want nu moet ik dus een keuze maken.
Het gebrek aan tijd voor lezen en bloggen werd onhoudbaar. Ik moest mezelf dwingen om er tijd voor te maken. Zo werd een hobby bijna een plicht en dat wilde ik vermijden. Het is tijd om afscheid te nemen van het boekblogger bestaan!

DSCF0046-ANIMATION

Ik heb een ontzettend fijne tijd gehad met deze vier fantastische meiden, alle andere boekbloggers die ik hierdoor heb leren kennen en het contact met alle uitgeverijen.
Ik zal zeker niet stoppen met het lezen van boeken en jullie zullen mij vast nog wel eens tegenkomen op een boeken-event.

Once a Booknut, always a Booknut.

Liefs,

Image and video hosting by TinyPic

8 Comments on “Doei Booknuts!”

  1. Jammer dat je gaat, maar als ergens een deur sluit, gaat er ook weer een open zie je wel 🙂 Veel succes met je bedrijfje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *