1000 vragen aan jezelf #6

1000 vragen aan jezelf
Zijn wij sportief? Zijn we ooit op televisie geweest en wat ligt er op ons nachtkastje? Je leest het in deel 6 van 1000 vragen aan jezelf!

71. Van welk woord krijg je de kriebels?
Linde: Ik kan niet echt een Nederlands woord bedenken dat me de kriebels geeft. Wel een Engelse: ‘moist’. Ik krijg er ook zo’n vies beeld bij van een vochtige brei van.. viezigheid. Bah!
Monica: Woorden die langer zijn dan vijf lettergrepen… 
Thyrze: Ik sluit me helemaal bij Daphne aan. Alleen al bij de gedachte gaan krijg ik kippenvel, en niet op een goede manier. Brrr.
Melisa: Ik krijg de kriebels van bepaalde Nederlandse woorden. In het Engels vind ik ze mooi, maar verschrikkelijk in het Nederlands.
Daphne: Ik krijg kriebels van woorden die op de verkeerde manier in een zin worden gebruikt.

72. Ben je ooit op tv geweest?
Linde: Ja, meerdere keren zelfs! Vroeger op Fox Kids had je een ochtendprogramma en dan zag je kleuterklasjes dansen. Nou, daar heb ik dus in gedanst. Maar ook toen mijn vader het wereldrecord spinnen had verbroken kwam ik op Flevo-TV, woohoo!
Monica: Ik had two seconds of fame op de achtergrond bij de audities van Popstars. Wat een feest.
Thyrze: Nee, helaas. Geen bekendheid voor mij.
Melisa: Ja, ik heb meegezongen met Because I’m a girl en ik heb gefigureerd in De geheimen van Barslet. Ook heb ik twee keer in de krant gestaan.
Daphne: Ja, een keer! Vroeger deed ik aan Corsoplakken. Dat is iets puur Tiels. Daarbij wordt er een wagen gebouwd van fruit, groenten en zaden. Meer info vind je hier. Piet Paulusma kwam een keer bij ons langs, en toen was ik heel eventjes op tv!

73. Wanneer was je voor het laatst zenuwachtig?
Linde: Pfoe. Volgens mij tijdens mijn examen presentatie in januari begin dit jaar. Al weer een tijd geleden dus!
Monica: Een paar weken terug, toen ik een sollicitatiegesprek had voor een baantje bij de boekhandel, wat ik erg graag wilde! …En helaas niet gekregen heb. 🙁
Thyrze: Ik was behoorlijk zenuwachtig voor mijn eerste stagedag! Ik had geen idee wat ik kon verwachten, maar gelukkig viel het allemaal reuze mee!
Melisa: Toen mijn baas me kwam beoordelen op mijn lesgeven.
Daphne: Voor de entreetoets voor mijn minor!

74. Wat maakt thuis thuis voor jou?
Linde: Dat ik heerlijk de hele dag make-uploos en in mijn comfi clothes kan rondlopen in een ruimte waar ik me helemaal vertrouwd voel.
Monica: Inderdaad een ruimte waar ik me helemaal vertrouwd voel, en waar ik omringd ben door dingen van mezelf. 
Thyrze: Dat ik lekker mijn eigen plekje heb. Ik vind het heerlijk om thuis te zijn en te doen waar ik zin in heb, in een outfit waar ik zin in heb (en waarin ik never nooit de straat op zou gaan).
Melisa: De ruimte waar het niks uitmaakt hoe ik eruit zie.
Daphne: De mensen. Dat ik gewoon mezelf kan zijn, zonder me hoeven schamen.

75. Waar haal je je nieuws vandaan?
Linde: Ik kijk elke ochtend het RTL nieuws, het liefst met Jan de Hoop. Ook heb ik de RTL-nieuws app en krijg ik ook vaak wat mee via Facebook.
Monica: Facebook, haha.
Thyrze: Ik heb de nu.nl app en lees iedere ochtend de krant. Oh, en maybe een mini-beetje verslaafd aan Facebook?
Melisa: Zelfde als Thyrze! Haha
Daphne: Van Facebook.

76. Wat jouw favoriete sprookje?
Linde: Mijn absolute favorite sprookje vroeger was Sneeuwwitje. Ik keek die film wel 10 keer per dag als kleine ukkepuk. Alleen als ik er nu een moest kiezen, kies ik toch voor Belle en het beest.
Monica: Doornroosje!
Thyrze: Pfoe! Ik denk dan toch Belle en het Beest.
Melisa: Frozen! Vroeger was het Alladin 🙂 dat kon ik uren bekijken.
Daphne: Belle en het Beest.

77. Wat is jouw humor?
Linde: Droog, flauw en sarcastisch.
Monica: Net als Linde: Droog, flauw en sarcastisch. En soms ook heel erg random.
Thyrze: Mijn humor is heel erg afhankelijk van de situatie, maar ik kan erg droog uit de hoek komen. Of een rare opmerking maken met een nog raarder stemmetje.
Melisa: Heeel random en afentoe een beetje Brits.
Daphne: Spontane one-liners 🙂

78. Hoe vaak sport je?
Linde: Minimaal 2 keer in de week. Op woensdagavond doe ik fitness, op donderdagavond spin ik een uur mee in een groepsles.
Monica: Ik ga (bijna) altijd met de fiets naar college en werk, telt dat? En ik loop hard, al is dat op het moment maar één keer in de week vanwege m’n knieën..
Thyrze: Twee keer per week. Op maandag kickboksen en op woensdag met mams een groepsles bij de sportschool.
Melisa: Ik heb periodes dat ik iedere dag ren en periodes dat ik niks doe.
Daphne: Ik voetbal drie keer in de week. Op dinsdag en donderdag de training, en op zaterdag de wedstrijd.

79. Ben jij onvergetelijk?
Linde: Persoonlijk denk ik van niet. Ik ben een heel normaal girl-next-door type die, denk ik, niet zo’n indruk maakt.
Monica: Uiteraard! Nee, ik weet het eigenlijk niet. Volgens mijn vrienden was ik wel vaak duidelijk aanwezig, maar ik ben wel rustiger geworden in de afgelopen jaren..
Thyrze: Hahaha, mijn eerste reactie was ook ‘Uiteraard’! Lol, nee. Idunno, ik ben niet iemand die altijd de aandacht opeist ofzo, dus met mijn overgetelijkheid zal het ook wel meevallen.
Melisa: Sowieso! Haha iedeeeen heeft wel iets dat mensen zich herinneren toch?
Daphne: Ik hoop het! Voor mijn vriend en familie in ieder geval wel :).

80. Welke twee dingen kun je niet missen?
Linde: Eten (dan bedoel ik cheesecake en brownies en muffins enzo) en internet.
Monica: Dankje Linde, nu heb ik zin in cheesecake. Ik zou ook niet meer zonder internet kunnen denk ik. En natuurlijk eten en drinken.
Thyrze: CHOCOLAAADEEE. En mijn bed. Ik hou van slapen.
Melisa: Voedsel en internet!
Daphne: Ijskoffies en internet.

81. Wat zou je doen als je vijf jaar in de gevangenis zat?
Linde: Mag je boeken lezen en series kijken in de gevangenis? Want dan zou ik gewoon 5 jaar keihard chillen.
Monica: Ja, same here. En zo niet, dan zou ik waarschijnlijk 5 jaar lang huilen…
Thyrze: Lezen, lezen, lezen en lezen. Oh, misschien kan ik wel een nieuwe skill lezen. Dat ik dan uit de gevangenis kom en ineens vloeiend Chinees spreek. Ofzo.
Melisa: Zelfde als de andere, lezen, sporten, chillen, en misschien wel me eigen advocaat worden haha tijd zat.
Daphne: Boeken lezen, sporten…

82. Waar werd je vroeger blij van?
Linde: Sneeuwwitje natuurlijk en Bratzpoppen. Ik had er in totaal iets van 8 en het was het eerste waar ik mee speelde als ik thuiskwam van school.
Monica: Ik had vroeger heel veel My Little Ponies en Barbies waar ik mee speelde. Later ook de Pokémon games op de Gameboy!
Thyrze: Jemig wat een moeilijke vraag dit, mijn geheugen is niet zo best. Sowieso snoep, bad habit numero 1. En net als zoveel kleine meisjes had ik een baby born en heel veel barbies en bratzpoppen.
Melisa: Disney films, ballet en rijst xd
Daphne: Ik werd heel erg blij van snoep! En van Barbie’s.

83. Wat ligt er op je nachtkastje?
Linde: Plot twist: Ik heb geen nachtkastje. Mijn kamer is zo klein dat ik er geen ruimte voor heb. Ik gebruik gewoon mijn vensterbank en daarop staat mijn #1 addiction: neusspray.
Monica: Euh.. een stapel met boeken, een waterflesje, een doosje tissues, een stekkerblok, mijn strip met de pil, en een klein afvalbakje. En daarmee ligt het ook helemaal vol, haha.
Thyrze: Op dit moment? Mijn wekker, een lamp, zo’n mini me-to-you beertje met een roos in zijn hand en boeken. En in mijn laatje liggen al mijn opladers
Melisa: Ik heb niet echt een nachtkastje, maar mijn bureau naast mijn bed staat vol. Lampje, boeken, opladers, afstandsbedieningen, mijn pillen, waterflesje, tissues en mijn mobiel ‘s nachts.
Daphne: Een lamp en mijn wekker. Verder niks, haha. Ohja, en mijn mobiel als hij ‘s nachts in de lader zit.

Heb jij nog een prangende vraag aan ons? Stel hem gerust!

Liefs,

Image and video hosting by TinyPic

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post