1000 vragen aan jezelf
Zijn we bang in het donker? Met wie zoenden we voor het eerst? Zijn we party animals op onze verjaardag of helemaal niet? Vandaag beantwoorden we deze vragen en meer in deel 4 van 1000 vragen aan jezelf!

43. Hoelang sta je gemiddeld onder de douche?
Linde: Ligt eraan of ik mijn haar moet wassen maar dan zeker wel 20 minuten.
Monica: Ik ook 20 minuten als ik mijn haar moet wassen. Soms ga ik er ook alleen even onder staan om af te spoelen (of op te warmen, als het koud is), en dan ben ik met 5-10 minuten max. wel klaar.
Thyrze: Ik heb dat wel eens getimed (iets met ‘s morgens zo lang mogelijk in bed willen blijven liggen), maar ik ben altijd met 15 minuten de badkamer weer uit, afgedroogd en wel.
Melisa: Verschild bij mij heel erg. Ik kan met 5 min klaar zijn, maar ik kan er ook een uur onder staan. Ligt aan mijn mood en of ik hoofdpijn heb.
Daphne: Dat ligt er echt aan. Net als Melisa kan ik makkelijk met 5 minuten klaar zijn, maar ik kan er ook erg lang over doen.

44. Denk je dat er buitenaards leven bestaat?
Linde: Discovery Channel heeft altijd heel geloofwaardige documentaires over aliens en ik vind het super spannend om daarover na te denken, dus ja!
Monica: Was het een paar jaar terug niet in het nieuws dat ze een of andere bacterie op Mars hadden gevonden? Ik ben er in ieder geval van overtuigd dat het wel mogelijk moet zijn.
Thyrze: Het heelal is zo ontzettend groot. Als onze planeet leefbaar is, waarom zouden andere planeten dat ook niet kunnen zijn?
Melisa: Not like aliens, maar maybe?
Daphne: Ja! Ik ben daar heilig van overtuigd.

45. Hoe laat sta je meestal op?
Linde: Om half 8.
Monica: Het liefst ergens tussen 9 en 10, maar als ik naar school meestal wat eerder – 8 uur of soms 7 uur.
Thyrze: Nu ik stage loop tussen 06:15 en 06:30. Als het aan mij zou liggen? Dan kom ik er niet voor een uur of 9 à 10 uit, in het weekend vaak nog later.
Melisa: Het liefst tussen 7 en 8, maar als ik om 8.15 voor de klas moet staan is het 6 uur.
Daphne: Het liefst sta ik zo rond een uur of 9 – 10 op. Maar dit moet dan natuurlijk wel binnen mijn school- en werkrooster passen.

46. Vier je altijd uitgebreid je verjaardag?
Linde: Mijn zus en ik zijn rond dezelfde tijd jarig dus we vieren het altijd groots samen eind november met vrienden en familie!
Monica: Ik vind het altijd leuk om het uitgebreid te vieren, maar ik heb vaak geen zin om het te organiseren. De afgelopen paar jaar heb ik een klein feestje gegeven voor mijn vrienden. Daarnaast vier ik het voor de familie vaak samen met mijn broer en mijn moeder, want wij zijn allemaal in een maand van elkaar jarig.
Thyrze: Met familie en vrienden. Mijn broertje, mijn vader, mijn vriend en ik zijn een rijtje van vier verjaardagen achter elkaar, dus het is altijd lang feest haha.
Melisa: Ja eigenlijk wel altijd, dit jaar niet zo, maar normaal wel.
Daphne: Ja, maar alleen voor mijn familie. Mijn familie is namelijk best wel heel erg groot, en anders past het simpelweg niet!

47. Hoe vaak per dag kijk je op Facebook?
Linde: Heel vaak. Heel erg vaak.
Monica: Veeeeeeel te vaak, oeps.
Thyrze: Veel te vaak.
Melisa: Te vaak! haha, ik doe het zonder er bij na te denken en vooral als ik me verveel.
Daphne: Te vaak. Eigenlijk altijd wanneer ik ‘niks’ te doen heb.

48. Wat is je favoriete ruimte in huis?
Linde: Ik twijfel tussen de woonkamer en mijn slaapkamer. In mijn slaapkamer ben ik omringt door boeken, in de woonkamer heb ik een big ass televisie. Lastig!
Monica: Mijn eigen kamer. Al ligt in de keuken wel het eten… Hmm.. Maar dat kan ik ook mee naar mijn eigen kamer nemen!
Thyrze: Mijn kamer, want die kamer is echt helemaal van mij en niemand komt daar binnen zonder te kloppen (oke, tenzij mam de schone was op mijn bureau legt en ik niet thuis ben dan).
Melisa: Mijn bed 😀 Kan ik heerlijk in lezen en series kijken.
Daphne: Mijn slaapkamer!

49. Wanneer heb je voor het laatst een hond (of ander dier) geaaid?
Linde: Pfoe, zo lang geleden dat ik het me niet meer kan herinneren!
Monica: Ik zag gisteren buiten een kat lopen en toen moest ik het aaien.
Thyrze: Op het moment dat deze post verschijnt kan het maar zo zijn dat dat een paar minuten geleden is!
Melisa: 5 min geleden 🙂 toetje.
Daphne: Wijzelf hebben geen huisdieren, maar bij mijn vriend thuis wel! Zij hebben twee hele lieve hondjes :). Ik heb ze vrijdag voor het laatst geaaid.

50. Wanneer ben je op je best?
Linde: Als ik uitgerust ben en leuke dingen aan het doen ben, zoals lezen of series kijken of shoppen.
Monica: Als ik uitgerust ben, goed in m’n vel zit en geen stress heb.
Thyrze: Als ik geen stress heb, uitgeslapen ben en het gevoel heb dat ik alles kan doen wat ik ook maar zou willen, wanneer ik dat maar zou willen: een ultiem gevoel van vrijheid.
Melisa: Als ik lekker in me vel zit en doing something I love.
Daphne: Als me iets is gelukt waarvan ik had gedacht dat het me nooit zou lukken.

51. Met wie zoende je voor het eerst?
Linde: Toen ik een jaar of 2 was denk ik (ik heb beeldmateriaal) met mijn aller beste vriendje.
Monica: Met mijn eerste vriendje, haha, het was vet awkward.
Thyrze: Met mijn eerste vriendje.
Melisa: Mijn eerste vriendje… let’s not go there haha.
Daphne: Met mijn kalverliefde. Net als Melis: let’s not go there…

52. Welk boek heeft veel indruk op je gemaakt?
Linde: Mag ik er meervoud van maken? Extremely Loud & Incredibly Close, The Book Thief en The Boy in the Striped Pajamas.
Monica: Dat zijn er meerdere! Toen ik de eerste twee delen van The Hunger Games voor het eerst las zat ik echt te trillen van de spanning, het was zo intens. Maar na het lezen van The Fault in Our Stars en Looking for Alaska had ik ook echt een brok in mijn keel…
Thyrze: Pfoeee, zoveel! Een boek dat meteen in me opkomt is Soulmates van Holly Bourne omdat dat een van de weinige boeken is waarbij de tranen over mijn wangen liepen en ik onbedaarlijk zat te huilen.
Melisa: Poison study 😀 dat was was mijn eerste boek dat ik las waar echt een strong female character in zat.
Daphne: Safe Haven (Veilige Haven) van Nicholas Sparks.

53. Hoe ziet je ideale trouwjurk eruit?
Linde: In Say Yes to the Dress op TLC zien de zeemeermin jurken er altijd heel mooi uit, maar weet niet of dat gaat staan bij mij. In ieder geval simpel en eenvoudig!
Monica: Hoe omschrijf ik dit… Ik zou het liefst een jurk willen met een aansluitende bovenkant en dan een wat losser vallende rok, niet te veel tierlantijntjes, maar misschien een kleurtje erin. Ik vind helemaal witte jurken zo… wit. Iets van lichtblauw erin zou ik wel mooi vinden.
Thyrze: Ik weet niet zo goed wat het mooist bij mijn lichaam zou staan. En ik heb als klein meisje eigenlijk ook nooit fantasieën over mijn trouwjurk gehad…
Melisa: Sissi jurk 😀
Daphne: Elegant, bescheiden bekleedt met steentjes en een mooie sluier.

54. Ben je bang in het donker?
Linde: Ha ha. Absoluut niet. Ik kijk het liefst horrorfilms, alleen, in het donker, met 1 kaarsje aan.
Monica: Ja, maar niet altijd. Ik heb soms momenten waarop ik er niks om geef en gewoon vrolijk rondloop, maar ik heb ook momenten waarop ik van alles meen te horen en zien als ik in het donker ben en dat vind ik niet fijn.
Thyrze: Heel erg. Op vakantie loopt mijn vriend me soms te plagen door – als ik aan het douchen ben – het licht even uit te doen (die rotknopjes zitten vaak aan de buitenkant van de badkamer). Nou, dan kun je mij aan het einde van de gang nog horen gillen.
Melisa: Nope, never have been and never will be.
Daphne: Niet echt bang, ik word er meer claustrofobisch van.

55. Welke sieraden draag je dagelijks?
Linde: Telt mijn bril? Anders niks. Ik hou niet erg van sieraden, vind ik altijd in de weg zitten. In plaats daarvan heb ik standaard 3 haarelastiekjes om.
Monica: Mijn horloge en een van mijn twee kettingen: of de ketting met een vogeltje, die van mijn oma geweest is, of de ketting met een G-sleutel, die van mijn moeder is geweest.
Thyrze: Oorbellen en de ketting die ik van mijn vriend heb gekregen.
Melisa: Mijn gouden/wit gouden ringetjes in mijn oren, mijn zilveren ketting met een hartje en muziek sleutel en mijn nieuwe pandora tiara ring.
Daphne: Kettinkje die ik van mijn vriend heb gekregen.

56. Vinden kinderen jou leuk?
Linde: Als ik hun ook leuk vind wel, haha.
Monica: Ik weet het niet. Ik heb vrij weinig ervaring met kinderen en dat vind ik ook eigenlijk wel prima.
Thyrze: Dat ligt er maar net aan of zij leuk zijn, haha. Ik ben in ieder geval niet van nature een kindermagneet, zoals mijn zusje dat wel is.
Melisa: I hope so haha I’m a teacher. Nee, meestal reageren kinderen heel goed op mij.
Daphne: Meestal wel!

Heb jij nog een prangende vraag aan ons? Stel hem gerust!

Liefs,

Image and video hosting by TinyPic

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post