1000 vragen aan jezelf
Vandaag beantwoorden we weer 14 nieuwe vragen in deel 2 van 1000 vragen aan jezelf!

15. Wanneer ben je voor het laatst in een pretpark geweest?
Linde: Poeh, dat was volgens mij 3 jaar geleden. Toen ging ik naar Walibi Fright Night!
Monica: Ik ben afgelopen woensdag nog in de Efteling geweest! 
Thyrze: Ik ben net voor het open gaan van De Baron nog in de Efteling geweest, dus mei of juni van dit jaar denk ik!
Melisa: In de zomervakantie naar de Efteling! De Baron meegemaakt een weer een keer goed het sprookjes bos gezien.
Daphne: Nu ik daar zo over na denk, is dat best lang geleden… Volgens mij is het 5 jaar geleden, toen alle werknemers van Sligro Food Group naar de Efteling mochten.

16. Hoe oud hoop je te worden?
Linde: Ik weet niet waarom, maar het cijfer 87 kwam ineens in me op. Dat lijkt me best een mooie leeftijd!
Monica: Zo’n app op het internet heeft ooit voorspeld dat ik 92 zou worden. Mijn oma en mijn overopa waren ook allebei 92 geworden, dus who knows? Het is een mooie leeftijd.
Thyrze: Zo lang ik nog maar helder ben en niet opgesloten zit in mijn lichaam omdat het allemaal niet meer goed werkt. Vreselijk lijkt me dat.
Melisa: Uhm zo oud als ik me nog goed voel 🙂
Daphne: 85? Ik heb echt geen idee.

17. Aan welke vakantie denk je met weemoed terug?
Linde: Beide vakanties die ik heb doorgebracht in Italië, 2006 en afgelopen juli 2015.
Monica: Aan elke vakantie. Vooral als school net weer is begonnen!
Thyrze: Ik ben als ik dit schrijf (25-8) net een dag terug uit New York en het was echt geweldig! I want to go back!
Melisa: Afgelopen vakantie met de Boekbloggers in het wild naar London. Volgend jaar weer! Miss you guys!
Daphne: Vooral aan de afgelopen vakantie, toen ik met mijn vriend naar Kos ging.

18. Hoe voelt liefdesverdriet voor jou?
Linde: Pijnlijk, heel pijnlijk. Zo pijnlijk dat ik mezelf weken in slaap huil en volvreet met chocola en alleen maar jankmuziek luister.
Monica: Vroeger vond ik het altijd heel pijnlijk, en huilde ik wekenlang. Tegenwoordig ben ik een paar dagen of weken somber, maar weet ik me er ook wel weer redelijk snel overheen te zetten.
Thyrze: Uhm, ik heb al 5.5 jaar een relatie met mijn vriend dus ik kan me dat niet zo goed herinneren haha. Maar mezelf kennende vind ik me dan ongetwijfeld heel zielig en eet ik alleen maar chocolade :’).
Melisa: Hmmm lastige vraag. Ik draai in ieder geval veel zielige nummers.
Daphne: Ik probeer dat zo veel mogelijk aan de kant te zetten. Ik ga dus leuke dingen doen met vriendinnen en ik probeer er zo min mogelijk aan te denken.

19. Had je liever anders willen heten?
Linde: Nee, eigenlijk niet. Ik krijg altijd complimenten over mijn voornaam en achternaam! Al wordt ik nog wel vaak Linda genoemd en heb ik nooit een sleutelhanger met mijn naam kunnen vinden. Sad story!
Monica: Ik heb inderdaad ook nog nooit een sleutelhanger met mijn naam kunnen vinden! Ik ben wel blij met mijn naam, omdat die in Nederland niet zo heel erg vaak voorkomt en ik dan niet weer de zoveelste ben. Helaas denken heel veel mensen in eerste instantie dat ik Monique of Marieke heet.
Thyrze: Ik heb zo vaak problemen gehad met het spellen en uitspreken van mijn naam dat ik mijn naam vroeger helemaal niks vond. Maar inmiddels vind ik het wel prima zo, ik ben in ieder geval lekker uniek haha.
Melisa: Nee denk het niet.
Daphne: Nee, ik heb nooit anders willen heten.

20. Waarin heb je aan jezelf getwijfeld?
Linde: Aan alles wel. Ik ben best wel onzeker over mezelf en ben een echte overdenker. De laatste tijd ben ik wel iets zelfverzekerder geworden en laat ik dingen gewoon op me af komen.
Monica: Inderdaad, waarin niet? Al moet ik wel zeggen dat ik de laatste paar jaar ook wat meer zelfvertrouwen gekregen heb, en dat geeft ook wel rust.
Thyrze: Ik denk dat iedereen wel aan zichzelf twijfelt!
Melisa: Waarin niet haha.
Daphne: Zoals de rest ook zegt: waarin niet? Het is heus niet zo dat ik bij álles aan mezelf twijfel, maar bij veel dingen wel. Ik hou er niet van om mezelf achteraf teleur te moeten stellen.

21. Maakt het veel uit wat anderen van je zeggen?
Linde: Op het moment niet meer zo veel. Vroeger daarentegen was ik nog onzekerder en was ik altijd bang voor iemands mening.
Monica: Veel minder dan dat het ooit deed, maar het ligt er een beetje aan wie het zegt en wat ze zeggen. Van mijn vrienden maakt het me bijvoorbeeld meer uit dan van vreemden.
Thyrze: Een van mijn meest vervelende eigenschappen is dat ik veel te veel bezig ben met wat andere mensen van me zouden kunnen denken. De laatste tijd kan ik dat gelukkig veel meer van me afzetten en mijn eigen pad trekken.
Melisa: Nope, ik weet wie ik ben en dat is genoeg.
Daphne: Om eerlijk te zijn, kan ik me heel veel aantrekken van wat anderen zeggen. Als iemand een stomme opmerking maakt, kan ik daar serieus van wakker liggen.

22. Wat is je favoriete dagdeel?
Linde: Doordeweeks is de avond mijn favoriet. In het weekend de ochtend!
Monica: Eind van de middag of de avond.
Thyrze: Ik denk toch het einde van de middag en vroeg in de avond.
Melisa: Avond 🙂
Daphne: Het eind van de middag, rond een uur of 4, op dagen wanneer ik niets te doen heb. Anders inderdaad ook in de avond.

23. Kun je goed koken?
Linde: Nee absoluut niet haha.
Monica: Het is me nog nooit gelukt om water te laten aanbranden! Ik ben geen expert, maar ik gooi meestal gewoon wat dingen bij elkaar en meestal is dat niet vies?
Thyrze: Ik kan koken, wij moesten dat thuis namelijk verplicht eens in de zoveel tijd doen haha. Ik vind er alleen he-le-maal niks aan. Vreselijk. Ik bak veel liever cupcakes of taart ofzo 😛
Melisa: Yess laatst een heerlijke qinoa risotto gemaakt van Donna Hay. Heerlijk!
Daphne: Yup. Het zit misschien ook in mijn roots. 🙂

24. Op welk seizoen lijk je het meest?
Linde: Ik denk de herfst. Vaak somber, een beetje mysterieus en zo nu en dan een stormachtige bui. Oant moarn!
Monica: Ik denk op de zomer. Soms opgewekt en druk, soms regenachtig en somber, en vooral heel lui.
Thyrze: Of de Lente of de Herfst. I think.
Melisa: hmm I dunno. Lente?
Daphne: Ik denk de lente. Wanneer de vogeltjes beginnen te fluiten en de bloemetjes uitkomen.

25. Wanneer heb je voor het laatst een dag helemaal niets gedaan?
Linde: Vandaag, gisteren, eergisteren! Ik lig namelijk ziek in mijn bedje dus dan mag het, toch?
Monica: Toen ik op vakantie was. Ik had namelijk keelontsteking en flinke koorts gekregen waardoor ik het grootste deel van de dag heb liggen slapen. 🙁
Thyrze: Gisteren (24e) en vandaag (25e): jetlag, haha.
Melisa: voordat de scholen weer begonnen en ik weer moest lesgeven.
Daphne: Hahaha, ehm… Dat was afgelopen zondag, de 23ste.

26. Was je een gelukkig kind?
Linde: Heel erg gelukkig. Mijn ouders vertellen mij zo vaak hoe ik vroeger altijd met een glimlach wakker werd, nou, dat kunnen ze nu wel vergeten!
Monica: Mwoa. Ik heb schijnbaar als baby heel veel gehuild, en als kind ben ik ook gepest en vond ik het daarom ook moeilijk om goed in m’n vel te zitten. Ik kreeg daarentegen wel veel liefde van mijn ouders, familie, en de paar vrienden die ik had, dus dat maakte wel veel goed.
Thyrze: Hmm idunno. Ik was wel een vrolijk kind, maar ik heb het idee dat ik steeds gelukkiger ben gaan worden naarmate ik ouder werd.
Melisa: zeker 🙂
Daphne: Ja! Wij hebben een hele grote speeltuin achter, en daar was ik ELKE DAG te vinden.

27. Koop je vaak bloemen?
Linde: Nee, zou ik wel vaker moeten doen though!
Monica: Nee, ik ben niet zo goed in planten en bloemen in leven houden. Soms koop ik wel bloemen voor mijn moeder.
Thyrze: Nee, eigenlijk alleen soms als cadeau aan een volwassene 😛
Melisa: nee niet echt.
Daphne: Nee.

28. Wat is je droom?
Linde: Dat mijn bedrijfje super succesvol wordt en ik een grachtenpand in Amsterdam kan betalen waarin mijn huis en kantoor in één pand zitten. En natuurlijk dat ik gezond en gelukkig ben!
Monica: Ik kan heel cheesy zijn en zeggen “gelukkig zijn”, maar dat zal wel goed komen denk ik 🙂 Maar vanaf kleins af aan heb ik altijd al mijn eigen muziek willen schrijven, zingen, en uitbrengen. Momenteel ben ik ook een boek aan het schrijven, en ik zou het ook wel heel gaaf vinden als dat ooit uitgegeven zou worden!
Thyrze: Ik heb niet echt een vaststaande droom, ik wil gewoon happy zijn met mijn leven en wat ik doe.
Melisa: zoveel moeilijke vragen… Gelukkig worden? Of is dat een te makkelijk antwoord?
Daphne: Gelukkig worden, in een mooi huis wonen, gezonde kinderen krijgen…

Heb jij nog een prangende vraag aan ons? Stel hem gerust!

Liefs,

Image and video hosting by TinyPic

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post