1000 vragen aan jezelf
Oefenen wij voor een telefoongesprek? Zouden wij plastische chirurgie overwegen en hoe ruikt onze favoriete parfum? Je leest het in deel 13 van 1000 vragen aan jezelf!

169. Oefen je voor een telefoongesprek?
Linde: Bij een belangrijk telefoongesprek schrijf ik vooraf altijd kernwoorden op!
Monica: Soms wel! Ik ben vaak heel zenuwachtig als ik mensen moet bellen.
Thyrze: Alleen als het een belangrijk telefoongesprek is waar ik bloednerveus ben.
Melisa: Nee niet echt. Als ik met ouders moet praten zet ik misschien wat punten op papier.
Daphne: Niet zozeer een heel telefoongesprek, maar als ik een belangrijk telefoontje moet plegen dan maak ik wel een schets in mijn hoofd van hoe ik het gesprek zal beginnen.

170. Wanneer heb je voor het laatst gehuild bij anderen?
Linde: Vanmiddag nog.
Monica: Vorig weekend. Ik was toen thuis bij mijn ouders en ik was al een paar dagen niet lekker, en toen wilde het gewoon allemaal even niet meer.
Thyrze: Oef, ik denk dat dat iets meer dan een week geleden is.
Melisa: Vorige week, ik kreeg slecht nieuws.
Daphne: Dat was vorig weekend. Ik zat er toen even helemaal doorheen!

171. Met wie breng je het liefst een vrije dag door?
Linde: Met m’n vriend!
Monica: Meestal met vrienden, maar zo nu en dan vind ik het ook heerlijk om een dag gewoon het huis helemaal niet uit te gaan!
Thyrze: Met mijn vriend.
Melisa: Mijn boek! Haha verder vrienden of mijn zusje.
Daphne: Met mijn vriend.

172. Wat was het beste advies dat iemand je ooit gaf?
Linde: Dat ik me niet teveel van andere mensen aan moet trekken. Je kan nooit iedereen tevreden maken! Doe wat voor jou het beste voelt!
Monica: Dat vind ik heel moeilijk kiezen, maar als ik moet kiezen denk ik toch dat ik me bij Linde en Thyrze aansluit: Wees jezelf, want niemand anders is zoals jij.
Thyrze: Dat ik mezelf mag zijn. Het maakt niet uit wat anderen van je denken. Als jij van jezelf houdt, dan kan niemand je wat maken.
Melisa: Dat ik me niet moet laten tegenhouden door wat andere denken dat ik kan. Als ik iets wil moet ik er voor werken.
Daphne: Mijn vader geeft mij echt de beste adviezen ever! Hij heeft altijd tegen me gezegd dat als ik iets heel erg graag wil, dat ik dat ook zou kunnen bereiken. Natuurlijk weet ik van mezelf wel dat ik, ook al zal ik het nog zo graag willen, nooit een koningin of profvoetballer zou kunnen worden. Toch hebben die woorden mij altijd een hart onder de riem gestoken.

173. Waar denk jij aan bij de zomer?
Linde: Zon, strand, The Kooks, festivals en ijs!
Monica: Zon en warmte! Ik ben zoveel vrolijker als het weer beter is.
Thyrze: Zon, zee, strand, vakantie en heel veel boeken lezen! Ik word spontaan vrolijk van deze vraag: ik hou van de zomer!
Melisa: Aardbeien, warm weer, vrijheid, boek lezen onder de boom in de tuin.
Daphne: VAKANTIE. Mijn god, ik zit nu momenteel in een soort van winterdip of zo. Ik speur het hele internet af naar zomervakanties, om ergens naar uit te kunnen kijken.

174. Hoe ruikt je favoriete parfum?
Linde: Op dit moment is mijn favoriete parfum Gucci Guilty.
Monica: Ik ben heel slecht in geuren onderscheiden en benoemen. Dus ik zeg gewoon: lekker.
Thyrze: Fris en fruitig haha. Ik hou niet van heel zware luchtjes.
Melisa: Warm en licht zoet.:)
Daphne: Mijn favoriete parfum is Coco Mademoiselle van Chanel. En hij ruikt erg lekker (vind ik)!

175. Welke kritiek raakt je het meest?
Linde: Net zoals Monica: als ik heel ergens veel aandacht aan heb besteed en ik ergens trots op ben maar anderen dat de grond inboren.
Monica: Als ik ergens heel veel tijd en moeite aan besteed, en mensen vinden het dan “niet zo”. Dan maakt het mij niet eens uit waar het om gaat, als ik er veel moeite in heb gestoken en ik krijg zo’n reactie dan doet dat gewoon pijn.
Thyrze: Als ik ergens heel trots op ben en super mijn best heb gedaan, en het dan inderdaad zomaar afgekraakt wordt zonder advies om het beter / anders te doen.
Melisa: Niet goed beargumenteerde kritiek. Je kan iets vinden, maar wees dan ook duidelijk en eerlijk waarom. Ik kan heel slecht tegen oneerlijkheid.
Daphne: Ik ga mee met Linde en Monica! Als ik ergens super erg mijn best voor heb gedaan en er wordt op totaal niet opbouwende kritiek op geleverd waar ik helemaal niks mee kan.

176. Wat vind je van je uiterlijk?
Linde: Ik ben er best oké mee!
Monica: Ik zou een paar kilo’s kwijt willen, maar verder ben ik wel tevreden eigenlijk.
Thyrze: Prima!
Melisa: Op zich prima, maar ook ik mag wel wat kilootjes kwijt.
Daphne: Ook ik ben het laatste jaar flink wat aangekomen, maar voor de rest vind ik het prima. Ik vind sowieso dat IEDEREEN prachtig is, op welke manier dan ook.

177. Ben je aardig voor jezelf?
Linde: Ik kan een ongelofelijk bitch zijn tegen mezelf maar ik ken mijn grenzen. Als ik er doorheen zit geef ik me altijd mijn welverdiende rust en verwen ik mezelf een beetje om daarna weer 100% te geven.
Monica: Soms moet ik een beetje streng voor mezelf zijn en mezelf even een schop onder m’n kont geven, maar daarna ben ik weer aardig voor mezelf.
Thyrze: Nooop. Maar ik ben nu aan het leren lief te zijn voor mezelf.
Melisa: Ligt eraan met wat. Met iets willen bereiken ben ik vaak te hard voor mijzelf, maar voor de rest valt het wel mee.
Daphne: Ik ben vaak te streng voor mezelf. Ik geef mezelf niet vaak rust, en ben vaak druk met werken en mijn studie.

178. Zou je plastische chirurgie overwegen?
Linde: Nee, ik ben prima zoals ik ben.
Monica: Vroeger wilde ik dat altijd; het leek zo makkelijk om dingen aan jezelf te veranderen. Maar nu zie ik wel in dat het lang niet zo makkelijk is als dat het op tv vaak lijkt, en eigenlijk begin ik ook steeds meer tevreden met mezelf te worden, dus nee.
Thyrze: Nee.
Melisa: Nee.
Daphne: Nee. Alleen het woord alleen al geeft mij de kriebels.

179. Welke film heb je minstens vijf keer gezien?
Linde: The Uninvited. Een ‘horrorfilm’ die ik eigenlijk helemaal niet eng vind. Ik ben gefascineerd door de sfeer die de film uitstraalt.
Monica: The Hunger Games.
Thyrze: The Hunger Games, Frozen, Tangled, The Notebook, Harry Potter (alle delen) enzovoort.
Melisa: Titanic, Harry Potter, Frozen, tangled, eigenlijk alle Disney films, The notebook, Nicolas Sparks films… Need I continue on? Ik kijk vaak films 😉
Daphne: Pitch Perfect 1, Mean Girls, She’s the Man…

180. Vul je graag testjes in?
Linde: Ja, vooral die stomme Facebook name tests die nergens op slaan.
Monica: Ja. Ik ben stiekem altijd benieuwd naar de uitslag.
Thyrze: Jaa! Super leuk 😀
Melisa: Jahor.
Daphne: Hahaha, ja.

181. Zou je terug naar vroeger willen?
Linde: Ja! Lekker de hele dag met m’n Bratz poppen spelen en je zorgen maken over helemaal niks.
Monica: In sommige opzichten wel. Vroeger had je veel meer vrije tijd en had je (naar mijn idee) veel meer tijd om de dingen te doen die je leuk vind. Maar nu heb ik wel meer zelfvertrouwen en ben ik blijer met mijn leven.
Thyrze: Nee. Misschien alleen om een andere studie te kiezen, maar verder ben ik nu heel happy met de dingen die ik mag doen.
Melisa: Ja en nee. Ik ben blij met waar ik nu ben, en alles wat ik heb meegemaakt heeft daarvoor gezorgd. Maar iedereen heeft wel iets dat hij zou willen uitwissen.
Daphne: Ja! Vroeger was alles beter, zeggen ze toch?

182. Hoe egocentrisch ben je?
Linde: Ik ben een gevoelsmens en ik leef altijd erg mee met andere mensen dus ik zou mezelf niet egocentrisch noemen.
Monica: Ik zit een beetje in het midden denk ik. Ik ben redelijk gevoelig voor de stemmingen van de mensen om me heen, dus door hun gelukkig te maken wordt ik zelf ook gelukkig! Maar soms heb ik momenten waarop ik zelf moe ben en dan sluit ik me bewust even af en ga ik iets doen wat mij zelf gelukkig maakt.
Thyrze: Heel soms heb ik wel zo’n neiging (niemand is perfect, haha), maar ik herken dat bij mezelf en hou het dan meteen tegen. Over het algemeen ben ik dat echter totaal niet.
Melisa: Niet heel erg. Bij mij gaan andere vaak voorop, ik kan mijzelf soms te erg wegcijferen om vrienden te helpen. Maar als ik wat wil, ga ik er vaak wel voor.
Daphne: Ik kan erg egoïstisch zijn op momenten waarbij ik denk dat dat nodig is. Maar over het algemeen probeer ik dit niet te zijn.

Heb jij nog een prangende vraag aan ons? Stel hem gerust!

Liefs,

Image and video hosting by TinyPic

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post