1000 vragen aan jezelf
Welke superkrachten zouden wij willen hebben? Zijn we leuker in de spiegel of op foto’s en ruiken wij altijd lekker? Je leest het in deel 11 van 1000 vragen aan jezelf!

141. Welke landen wil je nog bezoeken?
Linde: De VS, Engeland, Indonesië, Thailand, Ierland en Nieuw-Zeeland.
Monica: Ik ben nog helemaal niet zo vaak naar het buitenland geweest, dus het is best een lang lijstje. Een paar landen die bovenaan staan (en waar ik nog niet geweest ben) zijn Ierland, Schotland, de VS, Ijsland, Denemarken, Zweden, en Australië.
Thyrze:  Ik ben al twee keer in de VS geweest, maar ik heb nog lang niet alles gezien. Daar wil ik dus heel graag nog naar terug. Ook zou ik graag naar onder andere Australië, Nieuw-Zeeland, Ierland, Schotland gaan.
Melisa: Japan, Ierland, de VS, Australië en Rusland.
Daphne: Dat zijn er best veel! Sowieso wil ik nog een keer naar de VS, Thailand, Zuid-Afrika, Indonesië, China, Mexico en Brazilië.

142. Welke superkracht zou je willen hebben?
Linde: Ik zou heel graag gedachtes willen lezen, maar dit zou ik op sommige momenten wel uit willen zetten. Als een soort knop die je omdraait.
Monica: Hoe cool zou het zijn om te kunnen vliegen? Dat heb ik altijd al gewild. Teleporteren zou ook wel handig zijn.
Thyrze:  Ik zou graag willen kunnen teleporteren (lui).
Melisa: Freeze time! Or teleport!
Daphne: Ik zou graag de superkracht willen hebben waarmee ik de tijd stil kan laten staan. Soms mis ik die kracht in het dagelijks leven!

143. Wanneer kon je wel door de grond zakken?
Linde: Eh, ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst door de grond wilde zakken. Ik denk vaak na voordat ik iets zeg waardoor ik er meestal geen spijt van heb.
Monica: Ik kan heel vaak wel door de grond zakken. Ik kom soms aan met hele flauwe grapjes of stomme opmerkingen en dan moeten mensen vaak hard lachen, of ze kijken me aan met zo’n blik van “ik wilde dat je niks had gezegd”, nou, dan  wil ik echt even in een hoekje huilen.
Thyrze:  Ha, zo vaak! Ik kan soms nogal klunzig zijn of dingen zeggen die ik dan achteraf beter niet had kunnen zeggen.
Melisa: Hmmm, dunno haha.
Daphne: Toen ik met mijn enthousiasme iets (in mijn ogen) grappigs wilde vertellen maar dat op niemand aansloeg en ze me aankeken alsof ik een of andere was…

144. Van welk liedje word je altijd vrolijk?
Linde: Pineapple Morning van Jett Rebel!
Monica: Er is één liedje wat altijd voelt als een warm hug als ik niet zo vrolijk ben, en dat is Northern Downpour van Panic at the Disco. Een nummer wat me altijd instantly vrolijk maakt is Welcome to New York van Taylor Swift.
Thyrze: Ik heb niet een bepaald nummer, ik luister namelijk niet super vaak muziek. Maar als ik het wel luister, word ik al snel vrolijk van zo’n beetje ieder nummer dat een beetje vrolijk en up-tempo is.
Melisa: Meer artiesten, The Script, Boyce Avenue.
Daphne: Van Shut up and dance van Walk the Moon. Van dat nummer ga ik helemaal uit m’n dak!

145. Hoe flexibel ben je?
Linde: Niet erg flexibel als het op afspraken aankomt. Ik plan altijd alles ver van tevoren in en als er dan iets veranderd heb ik daar best moeite mee. Lichamelijk ben ik trouwens ook niet erg flexibel maar dat terzijde.
Monica: Ik probeer wel flexibel te zijn, maar eigenlijk vind ik het ook heel moeilijk als er dingen veranderen of niet gaan zoals ik het graag had gewild.
Thyrze: Redelijk, afhankelijk van hoe ik me voel. Als ik vrolijk ben vind ik alles best, maar als ik me wat minder voel kan ik er helemaal niet tegen als plannen veranderen, haha.
Melisa: Niet heel erg. Ik haat veranderingen.
Daphne: Eigenlijk ben ik helemaal niet zo flexibel, en kan ik moeilijk met veranderingen omgaan. Als een vriendin mij appt dat ze wat later is, kan ik daar best gefrustreerd van raken.

146. Is er een vreemde eetcombinatie waar je dol op bent?
Linde: Pindakaas en chocolade, kaas en pesto en leverworst met mosterd. Zijn deze vreemd? Ohja, deze is misschien een beetje raar: brie en pindasaus is heerlijk!
Monica: Pindakaas met hagelslag is inderdaad fantastisch, Daphne. Sommige mensen snappen deze ook niet, maar ik vind kaas (vooral oude kaas) met mosterd ook erg lekker.
Thyrze: Niet dat ik weet.
Melisa: Uhh, no not really.
Daphne: Sommigen vinden pindakaas met hagelslag een vreemde combinatie, maar ik vind het super lekker! Net zoals vanillevla met hagelslag. Hmmmm!

147. Wat doe je als je in de rij moet wachten?
Linde: Meestal check ik dan even mijn mail of Facebook op mijn mobiel maar soms staar ik ook gewoon voor me uit.
Monica: Als ik alleen ben pak ik inderdaad vaak mijn mobiel erbij. Ik haat wachten, ik moet iets te doen hebben.
Thyrze: Oef. Ik pak eigenlijk altijd wel mijn mobiel erbij, tenzij ik met een ander in de rij sta. Maar met meerderen in de rij staan is meestal ook niet zo erg.
Melisa: Wachten haha.
Daphne: Als ik alleen ben pak ik mijn mobiel erbij. Maar als ik met een ander ben, maak ik daar natuurlijk een praatje mee.

148. Ben je leuker in de spiegel of op foto’s?
Linde: In de spiegel. Soms denk ik van, oh, ik zie er best oke uit vandaag en dan neem ik een foto en zie ik er helemaal niet zo oke uit als dat ik dacht.
Monica: In de spiegel. Foto’s waar ik leuk op sta zijn er vaak één uit 100 takes.
Thyrze: Absoluut in de spiegel.
Melisa: Ligt aan me dag.
Daphne: In de spiegel! Ik ben zo ongelofelijk niet fotogeniek.

149. Kies je voor minder eten of meer sporten?
Linde: Definitely meer sporten. Food is too good.
Monica: Liever minder eten omdat ik redelijk lui ben, maar ik houd ook erg van eten dus dan zou ik eigenlijk wel weer meer moeten sporten.
Thyrze: Wat een horrorvraag. Ik hou van eten en ik haat sporten, haha. Ik denk dat ik uiteindelijk voor het sporten zou gaan.
Melisa: Geen van beide! Maar okay, meer sporten maar.
Daphne: Meer sporten! Ik hou absoluut te veel van eten om daar minder van te nemen.

150. Voer je vaak gesprekken in je hoofd?
Linde: Iedere dag. Soms is het gesprek zo intens dat ik onbewust zit te mompelen en dan kijken mensen me vaak raar aan.
Monica: All. the. time. Ik voer ze ook vaak hardop, zonder dat ik dit zelf door heb, en mensen kijken me dan wel eens raar aan. (over door de grond willen zakken gesproken…)
Thyrze: All. The. Time.
Melisa: Jup, ben een tweeling!
Daphne: Haha, ja. Ik zal er raar van opkijken als niet meer mensen dit doen, haha.

151. Waar zou je beroemd mee willen zijn?
Linde: Met mijn grafische kunsten.
Monica: Met mijn muziek!
Thyrze: Met mijn eigen boeken.
Melisa: Muziek!
Daphne: Ik zal graag beroemd willen zijn met iets unieks. Helaas heb ik geen uniek tastbaar talent. Maar als ik zou moeten kiezen, zal het iets van zingen of muziek maken zijn ofzo. Ik kan beiden niet, trouwens.

152. Hoe voelt het om afgewezen te worden?
Linde: Superk*t natuurlijk.
Monica: Heel naar. Ik vind het soms ook nog moeilijk om zelfverzekerd te zijn dus soms voelt het echt als een grote klap. Maar uiteindelijk weet ik mezelf wel weer op te pakken en het gewoon heel eigenwijs nog een keer te proberen.
Thyrze: Wat denk je zelf? Lol, wie vindt het nou leuk om afgewezen te worden?
Melisa: Rare vraag…
Daphne: Op het moment zelf voelt het vreselijk. Ik zal dan het liefst willen verdwijnen! Maar later pak ik mezelf weer op, en maak me klaar voor de volgende kans.

153. Wie wil je beter leren kennen?
Linde: Een leuk iemand die ik laatst heb ontmoet 🙂
Monica: Ik had heel graag mijn opa, die overleden is toen ik 7 was, beter leren kennen.
Thyrze: Leuke, nieuwe potentiële vrienden.
Melisa: Iemand die ik nog niet ken 😉
Daphne: Jeetje, wat een vraag… Ik heb het gevoel dat ik de mensen die ik nu ken goed genoeg ken.

154. Ruik je altijd lekker?
Linde: Natuurlijk niet, na het sporten stink ik een uur in de wind en op zondag lig ik zoals de meeste gewoon te rotten in m’n bed.
Monica: Nee. Pyjamadagen zijn niet om lekker te ruiken. Maar als ik sociaal moet doen (lees: in een ruimte moet zijn met andere mensen) dan wil ik er wel graag een beetje representatief uit zien, en dus ook wel een beetje lekker ruiken.
Thyrze: Noop. Niemand ruikt lekker na het sporten.
Melisa: Nee. Niemand echt denk ik.
Daphne: Nee. Soms vind ik het heerlijk om lekker de zondag in mijn oude huispak in bed te stinken en films of series te kijken.

Heb jij nog een prangende vraag aan ons? Stel hem gerust!

Liefs,

Image and video hosting by TinyPic

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post