1000 vragen aan jezelf
Met welke beroemdheid zouden wij een dag willen doorbrengen? Hebben wij ooit eens iets gestolen en wat is onze favoriete dag van de week? Je leest het in deel 10 van 1000 vragen aan jezelf!

127. Word je snel verliefd?
Linde: Vroeger wel, nu valt dat best mee.
Monica: Toen ik jonger was wel. Tegenwoordig heeft het wat meer tijd nodig…
Thyrze: Gemiddeld, denk ik?
Melisa: Hmm, zelfde als Linde, vroeger wel echt.
Daphne: Niet echt! Ik vind wel heel snel mensen gewoon aardig en leuk.

128. Waar denk je aan voordat je in slaap valt?
Linde: Meestal loop ik mijn dag nog een keer na en denk ik na over wat ik beter had kunnen doen (of beter helemaal niet had kunnen doen haha).
Monica: Ik weet het eigenlijk niet zo goed. Ik lig wel vaak te piekeren in bed, maar vlak voordat ik in slaap val is mijn hoofd vaak leeg…
Thyrze: Meestal aan iets wat ik nog moet doen, iets wat ik écht niet mag vergeten of iets wat ik die dag gedaan heb.
Melisa: Werk… Of het verhaal dat ik net heb gelezen.
Daphne: Eigenlijk aan niets? Ik check altijd 9GAG voordat ik in slaap val, dus daar zullen mijn gedachten bij zijn.

129. Wat je is favoriete dag van de week?
Linde: Zaterdag! Keihard uitslapen en weten dat je de volgende dag wéér vrij bent!
Monica: Zaterdag.
Thyrze: Ik denk de zaterdag! Dan heb je het hele weekend nog voor je.
Melisa: Vrijdag, paar uurtjes werken en nog een heel weekend voor me.
Daphne: Zaterdag! Lekker een voetbaldag en in de avond ga ik vaak weg.

130. Wat is je grootste overwinning?
Linde: Dat ik véél zelfverzekerder (en zelfs een beetje brutaal) ben geworden. Ik was altijd een muisje dat zich op de achtergrond hield maar nu durf ik in het middelpunt te staan en te zeggen wat ik denk, zelfs als mensen me daarop negatief kunnen beoordelen.
Monica: Dat zijn twee dingen. De eerste is dat ik enigszins zelfvertrouwen heb gekregen en steeds meer tevreden begin te worden met de persoon die ik ben, na jaren gepest te zijn. De tweede is dat ik mijn eerste jaar op de universiteit gehaald heb en nu in mijn tweede jaar zit, terwijl mij op de middelbare school werd aangeraden om maar naar het MBO te gaan…
Thyrze: Kiezen voor wat ík wil en wat ík leuk vind. Ik vond het vroeger heel moeilijk om uit te komen voor de dingen waar ik blij van word, gewoon omdat ze niet altijd in het standaardplaatje pasten. Inmiddels kies ik voor mezelf.
Melisa: Hmm, ik denk mijn dubble degree.
Daphne: Dat ik, twee seizoenen geleden, kampioen geworden met voetbal. Dat was zo’n overwinning!

131. Met welke beroemdheid zou je een dag willen doorbrengen?
Linde: Jamie Campbell Bower (geen beschrijving nodig), Jensen Ackles (Supernatural) of Alex Gaskarth (zanger All Time Low).
Monica: Jennifer Lawrence of Taylor Swift. Het zijn twee dames waar ik allebei ontzettend naar op kijk en waar ik a) nog het een en ander van zou willen leren en b) gewoon keihard mee zou willen chillen.
Thyrze: Dylan O’Brien of Jennifer Lawrence. Het lijken me allebei geweldige mensen.
Melisa: All of the above!
Daphne: Taylor Swift! Zij lijkt mij zoooo leuk. Of Emma Stone.

132. Ben je weleens verliefd geweest op een (onbereikbare) beroemdheid?
Linde: Zie vorige vraag.
Monica: Oh, ja. Toen ik 14 was had ik een enorme crush op Brendon Urie, leadzanger van Panic! at the Disco.
Thyrze: Verliefd niet. Ik ben daar te nuchter voor en weet dat het zinloos is. Ik heb wel heel wat beroemdheden leuk gevonden.
Melisa: Jup, Drew Fuller. Ahh Charmed…
Daphne: Nahh, niet echt verliefd. Maar wel heel heel erg leuk vinden en poster enzo ophangen.

133. Wat is je droomberoep?
Linde: Mijn droomberoep ís mijn beroep! Grafisch Ontwerper!
Monica: Muzikant! anders schrijver. Eigenlijk allebei.
Thyrze: Werken bij een uitgeverij.
Melisa: Schrijver, zangeres zoiets 🙂
Daphne: Werken op de marketingafdeling bij een goedlopend bedrijf.

134. Vraag je makkelijk om hulp?
Linde: Jep, en soms zelfs té vaak haha.
Monica: Vaker niet dan wel.
Thyrze: Ja, ik vraag liever iets zodat ik het goed doe, dan dat ik enorm loop te prutsen en het totaal verknal.
Melisa: Nope
Daphne: Vroeger niet, toen wilde ik het zelf eerst proberen voordat ik om hulp vroeg. Dit pakte niet altijd goed uit, dus tegenwoordig vaak ik vaker om hulp.

135. Wat kun je maar niet weggooien?
Linde: Concertkaartjes. Ik hang ze allemaal aan mijn kast. Velen zijn vergeeld en lelijk maar ik kan het niet over mijn hart verkrijgen om ze weg te gooien!
Monica: Ik kan nooit iets weggooien, haha.
Thyrze: Ik heb een hele hoop prullaria van vroeger in een map: kaartjes van concerten / treinen / musea etc, plastic tasjes, plattegronden, noem het maar op. Ergens vind ik het zonde van de ruimte in mijn kamer, maar aan de andere kant herinnert het me wel aan alle mooie momenten van vroeger.
Melisa: Alles! Haha
Daphne: Boeken!

136. Welk site bezoek je dagelijks?
Linde: Facebook, Booknuts en Designbylili.nl.
Monica: Facebook, en natuurlijk Booknuts!
Thyrze: Facebook, Booknuts, Bloglovin en bol.com (voor mijn stage haha).
Melisa: Facebook, Booknuts, FanFiction, CouchTuner
Daphne: Facebook, Booknuts, Twitter, Bloglovin’, Twitter…

137. Zijn de beste dingen in het leven gratis?
Linde: Boeken zijn niet gratis, maar oké, vooruit. Ja, mensen en liefde en vreugde en natuur zijn het allerbeste.
Monica: The best people in life are free! Sorry, ik moest meteen aan een Taylor Swift liedje denken (New Romantics), maar ja, dat denk ik wel.
Thyrze: Ja, uiteindelijk wel :).
Melisa: Sometimes..
Daphne: Dat zeggen ze, toch?

138. Heb je weleens iets gestolen?
Linde: Ik heb op de basisschool ooit eens een blauwe vulpen met glitters gestolen van een meisje (of jongen, geen idee) uit een andere klas. Ik móést die hebben!
Monica: Alleen een koekje uit de koektrommel als kind.
Thyrze: Toen ik klein was een pakje van die mierzoete kauwgom in een supermarkt met vriendinnetjes omdat we dat spannend vonden. We zijn ook meteen betrapt en ik heb het daarna nóóit meer gedaan.
Melisa: Ik werkte bij het Kruidvat en dus heb ik inderdaad wat schepsnoep gepakt tijdens het bijvullen. haha. Maar verder niet echt.
Daphne: Haha, ja. Shame on me. Naja, het is misschien niet echt stelen, meer ‘proeven, maar niet kopen’. Jup, ik heb het over schepsnoep bij de Kruidvat.

139. Welk gerecht schotel je gasten vaak voor?
Linde: Ik kan niet koken en iedereen vind pizza lekker, dus..
Monica: Ik heb een paar jaar geleden het gerecht griekse kip ontdekt. Dat is kip, met spinazie, pijnboompitjes, en feta. Daar doe ik vaak dan nog gele rijst bij, en het smaakt echt fantastisch.
Thyrze: PASTA. In welke vorm dan ook.
Melisa: Waar mensen zin in hebben. Ik houd van koken, dus of het nou Italiaans, Turks, Nederlands, Mexicaans of Brits is, ik vind alles leuk om te maken.
Daphne: Pfoe, ik kook eigenlijk nooit. Behalve voor mijn vriend, als we alleen thuis zijn. Ik maak dan meestal wraps of andere wereldse gerechten.

140. In welke winkel wil je wel één minuut gratis winkelen?
Linde: American Book Center in Amsterdam! En dan grab all the YA’s!
Monica: Oef. Goede vraag. Ik denk wel in een boekenwinkel, of anders in een supermarkt en dan is het gewoon: pak AL het eten!!
Thyrze: Een boekenwinkel met een enorm YA assortiment.
Melisa: Duh een boekenwinkel! Maar ik ben het met Linde eens, ABC is een topplek daarvoor!
Daphne: In een boekenwinkel met superveel YA boeken. Boekhandel Stevens, bijvoorbeeld.

Heb jij nog een prangende vraag aan ons? Stel hem gerust!

Liefs,

Image and video hosting by TinyPic

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post