Top Ten Thursday: Boeken die ik ooit cadeau kreeg

De Top Ten Thursday van deze week is een lijstje met boeken die ik ooit cadeau heb gekregen voor mijn verjaardag, voor kerst, sinterklaas, noem maar op! Al deze boeken heb ik dus niet zelf uitgekozen (al heb ik misschien wel stiekem mensen gedwongen om ze voor me te kopen :D)

Image and video hosting by TinyPic1. To All The Boys I Loved Before – Jenny Han
Dit is het meest recente boek dat ik cadeau heb gekregen! Deze heb ik namelijk gekregen van mijn Secret Santa tijdens kerst 2015. Dit boek stond al heel lang op mijn wishlist, dus ik ben super blij dat ik eindelijk kan beginnen met deze serie!

 

 

Image and video hosting by TinyPic2. Shatter Me – Tahereh Mafi
Shatter Me kreeg ik op mijn 20e verjaardag, alweer een jaar geleden dus. Met schaamte moet ik bekennen dat ik het boek nog steeds niet gelezen heb. Ik ben zo iemand die graag alle boeken van een serie heeft vóórdat ik aan deel 1 begin. Slechte eigenschap!

 

 

Image and video hosting by TinyPic3. Lobsters – Tom Ellen & Lucy Ivison
Dit is een grappig verhaal. Uitgeverij Blossom Books organiseerde afgelopen zomer een winactie. Je kon twee kaartjes voor Pinkpop winnen als jij jouw meest schaamtelijke date-verhaal met hen deelden. Helaas hadden ze bij Blossom de kleine lettertjes niet gelezen en moesten ze de actie afblazen. Omdat ze het op prijs stelden dat de kandidaten zo iets privé’s met hen had gedeeld kreeg iedereen als ‘goedmakertje’ het boek Lobsters cadeau! Wat mijn verhaal was ga ik jullie lekker niet vertellen!

 

Image and video hosting by TinyPic4. Death Note – Tsugumi Ohba
Mijn zus is een (net zoals ik en misschien nog ergere) fangirl. She likes things nerdy en alle nerdy stuff die ik leuk vind (maar vaak niet koop want geld) geeft ze me vaak cadeau. Ze heeft me ontelbare delen Death Note cadeau gedaan in het afgelopen jaar en daar ben ik haar heel erg dankbaar voor!

 

 

Image and video hosting by TinyPic5. Severed Heads, Broken Hearts – Robyn Schneider
Dit boek kreeg ik van mijn Secret Santa tijdens kerst 2014! Ik had nog nooit eerder van dit boek gehoord en ben dan ook erg nieuwsgierig naar het verhaal. Ook dit boek heb ik (oops) nog niet gelezen!

 

 

Image and video hosting by TinyPic6. The Maze Runner – James Dashner
De gehele boxset kreeg ik voor mijn 20e verjaardag van mijn ouders (ja echt waar)! Ik mocht destijds een lijstje maken met de boeken die ik graag zou willen hebben en deze stond stipt bovenaan! De serie heb ik inmiddels verslonden en I loved it! Mijn recensie van deel 1 kun je hier teruglezen!

 

 

Image and video hosting by TinyPic7. Saga – Brian K. Vaughan
Of het nou deel 1 of 2 was, dat weet ik niet meer, maar één deel van mijn inmiddels favoriete Graphic Novels Saga heb ik cadeau gekregen van mijn zus! Zoals sommigen weten zijn de boekjes niet heel erg goedkoop. Ik was dan ook echt ongelofelijk dankbaar!

 

 

Image and video hosting by TinyPic8. Zwaartekracht – Iris Boter
Toen ik in het promoteam van Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum zat kreeg je een mooi boek cadeau als je jarig was. Op mijn 20e verjaardag lag dit boek op mijn deurmat!

 

 

 

Image and video hosting by TinyPic9. Linger – Maggie Stiefvater
Toen ik een lijstje mocht maken met boeken die ik graag wilde voor mijn verjaardag stond Linger erg hoog. Het eerste deel van The Wolves of Mercy Falls serie genaamd Shiver stond toen namelijk al maanden ongelezen op mijn boekenplank. Zoals ik al eerder heb gezegd, wil ik graag al meerdere delen van een serie hebben voordat ik eraan begin. Dat was hier ook het geval. Toen ik eenmaal het tweede deel in mijn bezit had, kon ik er eindelijk rustig aan beginnen!

 

Image and video hosting by TinyPic10. Not That Kind of Girl – Lena Dunham
Eén van mijn favoriete tv-series is Girls. Voor de mensen die nog nooit van deze serie hebben gehoord: het is een wereldberoemde HBO serie (die binnenkort weer met een nieuw seizoen komt)! De hoofdpersoon (in het echt genaamd; Lena Dunham) is mijn heldin. Ze heeft fantastische humor en zelfspot. Toen ik hoorde dat zij een boek had geschreven móést ik hem dus echt hebben! Helaas viel het boek me flink tegen!

 

Wat is het leukste boek dat jij ooit cadeau hebt gekregen?

Liefs,

Image and video hosting by TinyPic

2 Comments on “Top Ten Thursday: Boeken die ik ooit cadeau kreeg”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *