Music Monday: Deja Vu

Music Monday Banner

Zoals sommigen van jullie misschien inmiddels wel weten schrijf ik zelf ook liedjes. Een tijdje terug heb ik een nummer geschreven over het boek Fallen van Lauren Kate. In de Music Monday van vandaag zal ik jullie vertellen over dit nummer: Deja Vu.

Een hele tijd terug heb ik duss een nummer over Fallen geschreven, genaamd Deja Vu. Het leek mij leuk om eens een fanart te maken, maar dan in muzikale vorm. Ik heb het nummer eigenlijk geschreven vanuit het perspectief van Luce, op het moment dat ze Daniel langzaam maar zeker begint te kennen en een bepaalde pull richting hem voelt. Een quote uit het boek die mij nog heel erg goed bij is gebleven is dat Luce op een gegeven moment denkt dat zodra ze Daniel ziet, het niet voelt alsof ze hem ontmoet, maar meer alsof ze hem zich herinnert. Deze quote bracht mij op het idee van de titel van het nummer. Luce blijft het gevoel hebben alsof ze hem ooit eerder gekend heeft, een soort gevoel van dejá vu.

Het nummer is hieronder te beluisteren:

Toen Lauren Kate twee jaar terug in Nederland, heb ik de kans gehad om dit nummer aan haar op CD te geven. Ik had niet verwacht er nog iets over te horen van haar, maar toen kreeg ik een paar maanden later bericht van haar dat ze het nummer had geluisterd en dat ze het zo leuk vond. Hoe gaaf is dat?! Ik was helemaal over the moon!

het vierde rijk cover

 

 

 

 

 

 

Heb jij ooit – op wat voor manier dan ook – fanart gemaakt? Zo ja, van welk boek?

Liefs,

Monica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *