Clavis Week Giveaway

Clavis week banner

Het is je vast niet ontgaan. Deze week is Clavis week bij Booknuts! Na alle leuke recensies van de afgelopen paar dagen is het dan eindelijk tijd voor de giveaway!

Wat kan je winnen?
Een super leuk Clavis pakket met alle vijf de boeken die wij deze week gerecenseerd hebben! Dit zijn dus Vitro, Het boek van Tess, Het vierde rijk, Rood als bloed, en Gebroken.

clavis pakket

Wat moet je daarvoor doen?
Wij hebben de covers van de Clavis boeken die wij de afgelopen week hebben gerecenseerd verstopt op de site. Vind deze en maak hier screenshots van. Stuur vóór middernacht op zaterdag 21 november 2015 een mailtje naar booknutsnl@gmail.com met daarin de screenshots van de boekcovers van de boeken die je deze week voorbij hebt zien komen. Je mag natuurlijk ook creatief zijn met je inzending. Creativiteit is altijd een plus bij ons! (Let op: We bedoelen hierbij niet de posts met de reviews van deze boeken, of de homepage. De covers zitten namelijk in andere posts en pagina’s verstopt. Laat in je inzending wel duidelijk zien in welke post je de cover daadwerkelijk hebt gevonden!)

Veel succes!

Liefs,
Booknuts team

4 Comments on “Clavis Week Giveaway”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *