Val en Verlossing Release Party

Vorig jaar stond er een release party van Blossom Books op de planning voor het tweede boek van Leigh Bardugo, Dreiging en Duisternis. Die ging helaas niet door omdat de boeken niet op tijd klaar zouden zijn. Jammer, maar niks aan te doen natuurlijk. Om het een beetje goed te maken kregen diegenen die zich hadden aangemeld een prachtige poster en een belofte dat er een nieuwe release party zou komen zodra deel drie uit zou komen.

Zondag 15 februari was het dan zover: een heuse Grisha-party ter ere van de release van Val en Verlossing. Op de evenementenpagina van de release party op Facebook waren een bakwedstrijd en een verkleedwedstrijd aangekondigd. Thyrze besloot mee te doen met de bakwedstrijd en stond de hele zaterdag in de keuken om een kiekeboe-cake te maken: een cake waar een figuur in te zien was. De bedoeling was dat het een hertengewei was (wie Schim en Schaduw gelezen heeft snapt de verwijzing), maar uiteindelijk leek het meer op een stel engelenvleugels. Achja, het was een leuke poging. Uiteindelijk deden er overigens maar twee baksels mee met de wedstrijd en won Rosa met haar prachtige (en lekkere!) Russische taart. De verkleedwedstrijd werd gewonnen door de one and only Duisterling, aka Joost.


De (enigszins mislukte) binnenkant van de kiekeboe-cake.

Image and video hosting by TinyPic
Rosa’s winnende Russische taart.

Naast de bak- en verkleedwedstrijden was er echter nog meer te doen. Buiten stond een busje van whyilovethisbook.nl. Je kon daar een filmpje op laten nemen waarin je vertelt waarom iedereen de Grisha trilogie moet lezen. Natuurlijk was er de mogelijkheid om Val en Verlossing (en alle andere boeken van Blossom Books) te kopen. Je kon je ook verkleden en meedoen met de fotowedstrijd door een foto te maken voor de poster van Alina en deze op Instragram te plaatsen. Bovendien was de totstandkoming van de poster van Alina te bekijken en natuurlijk het leukste: Leigh Bardugo stond speciaal om 07:00 uur op om een Skype-interview met ons te houden! Leigh is echt een ontzettend lieve en open vrouw en nam uitgebreid de tijd om alle vragen te beantwoorden.

Image and video hosting by TinyPic
Vragen stellen aan Leigh Bardugo via Skype!

Kortom, het was een gezellige middag! Bedankt dat we erbij mochten zijn, Blossom Books!

Liefs,

 & Image and video hosting by TinyPic

2 Comments on “Val en Verlossing Release Party”

  1. Wat leuk dat jullie erbij konden zijn. Ik vind die Kiekeboe-cake er nog heel leuk uitzien hoor. Het is echt al lang geleden sinds ik voor het laatst cakejes versierde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *